Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2023
humor

Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Jeeves a svatební zvony
Sluha Jeeves nyní ožívá dávno po smrti svého tvůrce, anglického humoristy P. G. Wodehouse. Má nového autora, jímž je Sebastian Faulks, a ten se s jeevesovskou tradicí vyrovnal na výbornou.
humor
Ukázky

Jeeves a svatební zvony

228 Kč
Proč bychom si neplachtili
V této knize jsou vlastně skryty knihy dvě: Kapitán vs posádka a Posádka vs kapitán. Stačí pouze knihu otočit a začít číst z druhé strany.
humor

Proč bychom si neplachtili

224 Kč
S Ježíšem na pivě
Nejznámější český mystik, JUDr. Eduard Tomáš, předpověděl v novinovém rozhovoru brzký opětovný příchod Ježíše. Dílko je vlastně takovým malým životopisem člověka, o kterém je autor přesvědčen, že je skutečně tím Tomášovým Kristem.
humor

S Ježíšem na pivě

116 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.
humor

Z deníku ajťáka

208 Kč
Záhada sardinky
Román Záhada sardinky je postmoderní koláží sešitou z absurdních nápadů opírajících se o trivialitu. Kdo by ji chtěl zastírat, skončí s Brežněvem a Thatcherovou nad červeným tlačítkem.
humor

Záhada sardinky

252 Kč
…tobě se něco stát musí
(1x)
Hledáte-li knížku, která může pobavit, možná dokonce zapůsobit jako netoxické, naopak zdravé antidepresivum, pak ji držíte v ruce.
humor

…tobě se něco stát musí

143 Kč
730
Bizarní zpráva o stavu Československé lidové armády na konci 80. let minulého století. Druhé vydání rozšířené o několik dříve nepublikovaných povídek.
humor

730

89 Kč
Banánové chybičky
Další pokračování knižní podoby oblíbené "banánové" televizní talkshow. Autorka tentokrát řeší, jak přežít zdravý životní styl, horší já, nedostatek romantiky, obavy a strach, dobré úmysly, konflikty, lži, nečekaná dramata, nedostatek času...
humor

Banánové chybičky

224 Kč
Bez kalhot ani ránu
Na Michaela Swarbricka se konečně usmálo štěstí. Má rande s dívkou svých snů... nejprve se romanticky prohánějí po pláži na roztomilém oslíkovi a pak se koupou v moři. Nádhera! Jenže ouha... věčnému smolaři prostě na lepší časy svítat nemůže.
humor
Ukázky

Bez kalhot ani ránu

253 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 733 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 72 .. 74 > >>