Nejprodávanější Kniha v roce 2023
esoterika a astrologie

Strážkyně paměti - 11%
(2x)
Kniha „Strážkyně paměti“ přináší nové poznání o vývoji a osídlení Země již od prvních obřích kosmicko-zemských lidských ras, jež lze považovat i za prapředky Slovanů.
esoterika a astrologie

Strážkyně paměti

585 Kč
520 Kč
Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás - 11%
Kniha nabízí zcela jiný pohled na vývoj člověka a naší civilizace na Zemi, a tak naleptává vědecká východiska mnoha oborů. Autoři prokazují existenci desítek pyramidálních i dalších monumentálních staveb na území ČR i jejich stavitelů.
esoterika a astrologie

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

410 Kč
364 Kč
Tajná moc čísel - 11%
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
238 Kč
Myšlenky síly - 6%
(1x)
Co si myslíte právě teď? Chcete-li žít život ve své síle, je zapotřebí, abyste do své mysli "nainstalovali" Myšlenky síly - a právě k tomu vám mohou skvěle pomoci tyto inspirační karty.
esoterika a astrologie

Myšlenky síly

169 Kč
159 Kč
Mystický léčitel - 11%
Chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct?
esoterika a astrologie

Mystický léčitel

539 Kč
479 Kč
Hvězdné kódy - 6%
(1x)
56 karet Hvězdných kódů vás svými nádhernými obrazy plnými posvátné geometrie přenese do světa astrologických dimenzí. Výklady vám odhalí souvislosti mezi znameními zvěrokruhu, nebeskými tělesy, astrologickými domy, konstelacemi, ...
esoterika a astrologie

Hvězdné kódy

472 Kč
444 Kč
Karty kolibříků - 6%
(1x)
Roztáhněte křídla a rozlétněte se směrem k vědomějšímu životu plnému nektaru a radosti.
esoterika a astrologie

Karty kolibříků

377 Kč
355 Kč
Andělská inspirace
(1x)
Andělé, okřídlení strážci z duchovních světů a boží poslové, jsou již od pradávna důležitou součástí různých náboženství a kultur.Tento soubor 44 karet byl vytvořen s přáním přivést vás blíže k andělům, aby se vám mohlo dostat jejich pomoci.
esoterika a astrologie

Andělská inspirace

84 Kč
Příručka pro bohy - 11%
(1x)
Svět je v šoku, lidé mají strach. Někdo před koronavirem, jiní proto, že by je ostatní mohli udat „vrchnosti“, že nenosí roušky a respirátory či že zastávají „politicky nekorektní“ názory vůči tématům, jakými jsou terorismus a války, uprchlíci, ...
esoterika a astrologie

Příručka pro bohy

410 Kč
364 Kč
Poselství draků - 6%
(1x)
Draci jsou mocné, tvořivé a vznešené bytosti s obrovským soucitem a mnohdy suchým smyslem pro humor. Tyto výjimečné vykládací karty vám zprostředkovávají energii a vhledy třiceti tří mocných dračích průvodců.
esoterika a astrologie

Poselství draků

339 Kč
319 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 718 položek
1 2 3 .. 72 > >>