Nejprodávanější audioknihy v roce 2023
sci-fi

Já, Finis
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi

Já, Finis

314 Kč
Literární spolek Laury Sněžné
(3x)

Cosi divného se děje s knihami v městečku Zaječín. Fantastický román pro milovníky literatury a záhad od autora, který ukázal, že i Finsko má svůj magický realismus.

sci-fi

Literární spolek Laury Sněžné

305 Kč
Nezkoušej na mě zapomenout
(1x)
Chinco není čtvrť pro rozmazlené hraběnky a zhýčkané citlivky s implantovanými enzymatickými zesilovači, neurotransmiterovými urychlovači a dalšími podpůrnými mozkovými biotechnologiemi.
sci-fi
Ukázky

Nezkoušej na mě zapomenout

289 Kč
3x Vladana a Prasopes Komplet
Úžasná dobrodružství desetileté Vladany, která se stala intergalaktickou strážkyní a spolu s kolegou a kamarádem Prasopsem se z malé planetky Zeměmě vydala do vesmíru. To musíte slyšet!
sci-fi

3x Vladana a Prasopes Komplet

449 Kč
Parazit
(1x)
Poté, co srovnali se zemí vesnici, jejíž obyvatele zabila parazitická plíseň, odvezli si agenti DTRA jediný vzorek. A ten se po 30 letech začíná šířit...
sci-fi

Parazit

359 Kč
Planeta opic
Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví jako spočinutí v ráji.
sci-fi

Planeta opic

296 Kč
Šest diamantů
Zatímco předigitalizovaný svět nabývá sám o sobě stále většího významu a vlivu, lidstvo jako takové jej naopak ztrácí, aniž si to uvědomuje.
sci-fi
Ukázky

Šest diamantů

220 Kč
Zlatý kříž
Václav Vran pracuje jako analytik v bance. Vede všední život, který udržuje pod kontrolou pomocí mobilního telefonu, množství peněz a povrchních přátel. Když si jednoho dne krátí cestu z práce přes park, zaútočí na něj démon.
sci-fi
Ukázky

Zlatý kříž

250 Kč
Metro 2035
Metro 2035 završuje příběh Arťoma z první knihy kultovní trilogie. Na tuto knihu miliony čtenářů čekaly řadu let a zahraniční nakladatelé zakoupili práva na překlad dávno předtím, než byl román dokončen.
sci-fi
Ukázky

Metro 2035

369 Kč
Mariňáci II.
Jaderné exploze, guerilová taktika a vesmírné bitvy, to je velkolepé završení příběhu vesmírných mariňáků v daleké galaxii. Všichni, kdo je tam poslali, věděli, že jejich šance na přežití jsou nulové.
sci-fi
Ukázky

Mariňáci II.

199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 74 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>