Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
válečné konflikty

Osm květnových dnů - 20%
(1x)

Minulost, která ještě neskončila, a budoucnost, jež zatím nezačala. Začíná poslední týden třetí říše. Hitler je po smrti, ale válka ještě neskončila. Všechno jako by se zastavilo, a přece je všechno v překotném pohybu.

válečné konflikty
Ukázky

Osm květnových dnů

319 Kč
255 Kč
Řešení české otázky - 20%
Hlavním tématem knihy je teorie a praxe nacistické germanizační a rasové politiky vůči Čechům. Autor porovnává různé koncepty a plány pro „řešení české otázky“, věnuje se snaze o ovládnutí české půdy a přípravě německé kolonizace.
válečné konflikty
Ukázky

Řešení české otázky

399 Kč
319 Kč
V Hitlerově moci - 20%
Organizace SS po celá léta držela v koncentračních táborech Sachsenhausen, Buchenwald a Dachau držela zvláštní a čestné vězně z Německa i ze zahraničí. Pro ten účel se konfiskovaly zámečky, zámky i hotely, jež měly sloužit jako příbytky pro vysoce postavené státní vězně.
válečné konflikty
Ukázky

V Hitlerově moci

239 Kč
191 Kč
Války růží - 20%
Vláda Jindřicha VI. (1422–1461) z lancasterské větve dynastie Plantagenetů vyústila v jeden z nejničivějších konfliktů, jaký se kdy odehrál na území ostrovního království.
válečné konflikty
Ukázky

Války růží

279 Kč
223 Kč
Vzpomínky na válku v „Jugošce“ v mírové misi UNPROFOR - 20%
Kniha je prvním svazkem edice věnovaným vzpomínkám novodobých válečných veteránů. Autor se po ustavení mírové mise UNPROFOR v roce 1991 stal jedním z vojenských psychologů vyšetřujících uchazeče o službu v jednotkách OSN.
válečné konflikty
Ukázky

Vzpomínky na válku v „Jugošce“ v mírové misi UNPROFOR

299 Kč
239 Kč
Himmler a jeho finský buddha - 20%
Felix Kersten byl osobním masérem a fyzioterapeutem nacistického pohlavára Heinricha Himmlera. Během celé války byl Himmler na jeho léčbě závislý a časem mezi nimi vznikl zvláštní vztah.
válečné konflikty
Ukázky

Himmler a jeho finský buddha

299 Kč
239 Kč
Napoleon a jeho první mamlúk Roustam - 20%
Příběhy Napoleona a jeho prvního mamlúka Roustama, který byl jeho komorníkem, osobním strážcem, nosičem pušek na lovu a podobně.
válečné konflikty
Ukázky

Napoleon a jeho první mamlúk Roustam

150 Kč
120 Kč
Napoleon na Dunaji - 20%
Plastické vylíčení bitev u Aspern/Esslingu a Wagramu, svedených proti Rakousku koncem jara a v létě roku 1809 Napoleonem I. a arcivévodou Karlem Rakouským.
válečné konflikty
Ukázky

Napoleon na Dunaji

199 Kč
159 Kč
Rozdělený ostrov - 20%
Monografie si klade za cíl na základě nedávno odtajněných archivních materiálů nově zhodnotit mezinárodní dimenzi kyperského konfliktu, přičemž neopomíjí aktivity států východního bloku na ostrově, zejména Československa.
válečné konflikty
Ukázky

Rozdělený ostrov

169 Kč
135 Kč
Válka je mým osudem - 20%

Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii. Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem, tráví čas mezi zadrženými džihádisty i jejich manželkami a dokumentují masakry turecké armády.

válečné konflikty
Ukázky

Válka je mým osudem

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>