Nejprodávanější Kniha v roce 2023
Pragensie

Zlomky z židovské Prahy
Kniha o židovské Praze, jejích památkách a především osobnostech, které tudy prošly, je pokusem zobrazit jednu z nejvýznamnějších, ale bohužel již zaniklých kultur, jež v minulosti tvořila nedílnou součást česko-německo-židovského společenství.
Pragensie

Zlomky z židovské Prahy

322 Kč
Two Legends of the Loreta
Už po více než tři staletí odměřují čas na bývalém hradčanském předměstí zvonky zavěšené v lucerně štíhlé světlé věže s měděnou cibulovitou střechou. Pražská Loreta.
Pragensie

Two Legends of the Loreta

178 Kč
Pražská domovní znamení vyprávějí
Domovní znamení patří k Praze odedávna. Dotvářejí její neopakovatelnou atmosféru, která by bez nich byla o poznání chudší. Třebaže už neslouží k orientaci ve spletitých uličkách prastarého města, pořád ještě k nám promlouvají jejich symboly a příběhy.
Pragensie

Pražská domovní znamení vyprávějí

251 Kč
Kniha o Slivenci a Holyni
Obsáhlá publikace o okrajové a méně známé městské části navazuje na úspěšné svazky edice Knihy o Praze. Čtenáři v ní najdou nejen poutavé vyprávění o historii Slivence a Holyně, o proslulém sliveneckém mramoru, či zajímavé informace z oblasti společenského a sportovního dění, ale také kapitolu o zdejších přírodních památkách a tipy na výlety do okolí.
Pragensie

Kniha o Slivenci a Holyni

315 Kč
Prague
První titul z nové řady příručních, ale technicky mimořádně zpracovaných fotografických publikací o městech České republiky.
Pragensie

Prague

329 Kč
Old Prague Legends
Anglická mutace knihy. Soubor třiceti pověstí a legend, které se vztahují k nejznámějším místům hlavního města Prahy.
Pragensie

Old Prague Legends

242 Kč
Praha 13
Kniha Praha 13 – Město uprostřed zeleně nabízí čtenáři pohled na Prahu 13 očima historiků, jež krátce a čtivě přibližují dobu od pravěku až po 18. století, očima architekta, který je autorem a jedním z tvůrců Jihozápadního Města, přírodovědců, jež znají a fotografují to, co lidem v dnešní uspěchané době často uniká a především očima těch, kteří tu žijí a znají zdejší současné společenské dění.
Pragensie

Praha 13

227 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 67 položek
<< < 1 .. 5 6 7