Nejprodávanější tituly v roce 2023
auta a motocykly

Automobily Škoda Octavia II - 20%
Nová Škoda Octavia prošla omlazující kůrou součástí které je nejen úprava exteriéru a interiéru, ale i doplnění moderních hnacích agregátů. Octavia po "faceliftu" zaujme na první pohled výrazně emotivnějším designem.
auta a motocykly
Ukázky

Automobily Škoda Octavia II

407 Kč
326 Kč
Velorex - 20%
(1x)
Na stránkách této knihy, napsané podle dobových pramenů a vzpomínek pamětníků, ožívají téměř hrabalovské životní osudy konstruktérů Velorexu i neuvěřitelné peripetie jeho výroby.
auta a motocykly
Ukázky

Velorex

280 Kč
224 Kč
Vývoj konstrukce závodních vozů - 20%
Kniha je určena pro fandy Formule 1, pro zájemce o historii a vývoj technické stránky formulových vozů, ale i pro ty, kdo se zajímají o to, jak vůbec fungují auta, kterými dnes jezdíme.
auta a motocykly
Ukázky

Vývoj konstrukce závodních vozů

509 Kč
407 Kč
Jawa, můj osud - 20%
JUDr. Jaroslav Frei je dnes málo známá osobnost, ačkoli mu vděčíme za mnohé. Jeho jméno se vytratilo, jeho zásluhy si přivlastnili jiní. Vlastní pílí se vypracoval až na ředitele Jawy.
auta a motocykly
Ukázky

Jawa, můj osud

229 Kč
183 Kč
Automobily Škoda Fabia II - 20%
Kniha o následníkovi oblíbené Fabie první generace obsahuje informace o konstrukci a fungování jednotlivých částí vozu doplněné bohatým obrazovým materiálem.
auta a motocykly
Ukázky

Automobily Škoda Fabia II

322 Kč
258 Kč
Praga V3S - 20%
(2x)
Nákladní automobil Praga V3S je nejznámější a nejdéle vyráběný užitkový automobil. Mezi uživateli si získal pověst nezničitelného dříče, který je provozně nenáročný.
auta a motocykly
Ukázky

Praga V3S

254 Kč
203 Kč
Automobily Škoda - technické a seřizovací hodnoty - 20%
Čtvrté rozšířené vydání je doplněno o technické údaje nového automobilu Škoda Octavia II a změny na motorech modelů Fabia, Octavia a Superb. Kniha tak obsahuje kompletní parametry automobilu Octavia, Octavia Combi (I a II), Fabia (Combi, Sedan, Superb).
auta a motocykly
Ukázky

Automobily Škoda - technické a seřizovací hodnoty

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 77 položek
<< < 1 .. 6 7 8