Nejprodávanější Kniha v roce 2023
česká

Astragal
Poutavý autobiografický příběh ženy, která již v sedmadvaceti letech má za sebou devět let vězení. Cynická revolta pramenící ze zmatení hodnot.
česká

Astragal

97 Kč
4 kuchařské příběhy Čtyřlístku
Další komiksová kniha v edici „4 příběhy Čtyřlístku“. Tentokrát na kuchařské téma. Kniha obsahuje příběhy: Dnes vaří Magdaléna, Tajemství šéfkuchaře, Ztracený recept a Superkuchařka.
česká

4 kuchařské příběhy Čtyřlístku

261 Kč
A teď už bez legrace!
Kniha A teď už bez legrace! vychází v roce Bartákových pětaosmdesátin a potvrzuje, že chytrý humor nestárne. A proto na závěr jen tolik: Je příjemné mít další knihu Miroslava Bartáka.
česká

A teď už bez legrace!

450 Kč
Akční Bible
Ponořte se do světa překvapivých zvratů a starodávných poselství z knihy knih - Bible - v moderním komiksovém podání! Prožijte nadčasové příběhy, které by měl znát každý:
česká

Akční Bible

539 Kč
Člověk
(1x)
Ze svého dávného vězení se osvobodí džainská válečná loď disponující smrtící technologií. Jejím cílem je dopadnout svého starého protivníka Klientku a zničit při tom všechny, kdo se jí postaví do cesty.
česká

Člověk

404 Kč
David Pastrňák
Čtete příběh o malém, a dnes velikém, hokejovém Davidovi, přezdívaném „Pasta“, české i globální star. David Krejčí, uznávaný hokejový mozek, nejlépe objasňuje, proč pravé křídlo Bostonu Bruins a českého reprezentanta vidí tak vysoko.
česká

David Pastrňák

449 Kč
Garfield 61: Garfield si zavaří
Šéfkuchař Garfield zase jednou ukuchtil velkou porci lumpáren a výživné zábavy!
česká

Garfield 61: Garfield si zavaří

152 Kč
Gustáv Husák
(1x)

Kniha vychází z výzkumu dosud neznámých pramenů z českých, slovenských a ruských archivů i materiálů ze soukromého archivu rodiny Gustáva Husáka. Nová Husákova biografie z pera historika Michala Macháčka sleduje dlouhou kariéru posledního prezidenta komunistického Československa od samých počátků, zaměřuje se na Husákův původ a rodinné zázemí, mládí, studia a vstup do Komunistické strany Československa, jeho působení za války a za Slovenského národního povstání, v poválečné politice, jeho odsouzení v procesu se slovenskými „buržoazními nacionalisty“, úspěšně završené úsilí o rehabilitaci a postupný návrat na mocenské výsluní.

česká
Ukázky

Gustáv Husák

629 Kč
Hvězda Valdštejnova srdce
Milostný historický román Jana Bauera.
česká

Hvězda Valdštejnova srdce

251 Kč
Je to jen mezi náma
Na výběr z Pepíčkových drobných textů, povídek, záznamu hovorů je nutno hledět jako na marginální poznámky, útržky či komentáře k jeho vlastnímu životu.
česká

Je to jen mezi náma

224 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>