Nejprodávanější Kniha v roce 2023
filosofie a náboženství

Tischnerova abeceda - 11%
(1x)
Kniha obsahuje pasáže z knih Józefa Tischnera a rozhovorů s ním ve výběru a uspořádání spisovatele Wojciecha Bonowicze. Úryvky jsou přehlídkou témat, která polský filosof a katolický kněz vnímal jako naléhavá a opakovaně se k nim vracel.
filosofie a náboženství
Ukázky

Tischnerova abeceda

280 Kč
249 Kč
Tribunová sútra šestého patriarchy - 11%
Tato kniha o životě a učení Chuej-nenga, šestého čchanového (zenového) patriarchy, je kompilací jeho učení z jedenáctého století.
filosofie a náboženství

Tribunová sútra šestého patriarchy

269 Kč
239 Kč
Velehrad - průvodce poutním místem - 11%
Čtivý průvodce po našem nejznámějším poutním místě.
filosofie a náboženství

Velehrad - průvodce poutním místem

269 Kč
239 Kč
Využij svůj krátký pozemský čas pro krásnou nekonečnost - 11%
G. Weidner vydala tuto knihu jako 99letá s pomocí duchovního světa. Rok nato zemřela a několik týdnů poté radostně vzkázala, že se vyplatí žít v souladu s věčnými i konečnými vesmírnými zákony. Ona samotná je tedy dokladem správnosti této knihy.
filosofie a náboženství

Využij svůj krátký pozemský čas pro krásnou nekonečnost

215 Kč
191 Kč
Za ruku s Pannou Marií - 11%
Dárková publikace pro děti od 9 let, která podává ucelený pohled na Pannu Marii. Obsahuje popis událostí z jejího života, medailonky světců, návod k modlitbě růžence, včetně krátkých rozjímání jednotlivých tajemství a další mariánské modlitby.
filosofie a náboženství

Za ruku s Pannou Marií

224 Kč
199 Kč
Znova říká Pán: Přicházím ve slávě - 11%
Témata duchovního života vycházejí ze současnosti. Synodální realita – nepřejeme si hovořit o skutečném Rupnikovi. Falešná rozlišení ve virtuálním a naaranžovaném besedování. Spočinutí v živém Kristu a radost z Písma – pramene realismu.
filosofie a náboženství

Znova říká Pán: Přicházím ve slávě

135 Kč
120 Kč
Afekty a chyby vlastní duše: jejich diagnóza a léčba - 11%
Významný starověký lékař a filosof Galén z Pergama (129–asi 216) se v tomto živém, populárně laděném spisu zamýšlí nad tím, jak se člověk může vyléčit z nezvládnutých afektů, které mu kazí život, a zbavit se chyb, které mu zatemňují úsudek.
filosofie a náboženství

Afekty a chyby vlastní duše: jejich diagnóza a léčba

160 Kč
142 Kč
Dar vděčnosti - 11%
Objevte svůj postoj k vděčnosti prostřednictvím tohoto deníku s průvodcem, který vychází ze spisů Louise Hayové, včetně jejích osvědčených cvičení a afirmací, které vám pomohou prohloubit proces vděčnosti tak....
filosofie a náboženství

Dar vděčnosti

269 Kč
239 Kč
Encyklopedie vúdú - 11%
Více než 900 hesel a téměř 400 stran činí z této encyklopedie nepostradatelný zdroj informací pro každého zájemce o haitské náboženství a magii i o haitskou kulturu jako takovou.
filosofie a náboženství

Encyklopedie vúdú

446 Kč
396 Kč
Gurujóga - 11%
Chronologicky poslední kniha Jiřího Vacka se kromě klasických témat duchovní praxe jako jsou základní verze átmavičáry a vnitřní pránájámy zabývá i jejich vyššími stupni následujících po uvědomění si našeho Já.
filosofie a náboženství

Gurujóga

333 Kč
296 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>