Nejprodávanější tituly v roce 2023
humor

Malování k pousmání - 11%
Kreslené vtipy v knize strakonického rodáka vhodné doplňují výroky význačných osobností z rad filosofů, spisovatelů, ale i národně specifické přísloví.
humor

Malování k pousmání

171 Kč
152 Kč
Monty Python´s Flying Circus - Limitovaná edice v krabici
(1x)
Milujete Monty Python? Slavíte poctivě Mezinárodní den švihlé chůze? Pro všechny nadšence do kultovního Létajícího cirkusu je tato kniha opravdovou lahůdkou.
humor

Monty Python´s Flying Circus - Limitovaná edice v krabici

449 Kč
O psech, zlodějích, strážníkovi a jiná vyprávění - 11%
(1x)
Výbor z drobných próz O psech, zlodějích, strážníkovi a jiná vyprávění plyne zvolna jako lenivé prosluněné odpoledne, pobaví jemným humorem i vtipnými nápady a připomene svět, který nacházíme už jen v dílech autorů minulého věku.
humor

O psech, zlodějích, strážníkovi a jiná vyprávění

224 Kč
199 Kč
Postřehy teplákové bohyně - 11%
Humoristka Zuzana Hubeňáková je známá svou specializací na odpovědi na otázky, na které se nikdo neptal. Kvůli nové knize se však nebála odpovědět na otázky, na které se ptá leckdo.
humor

Postřehy teplákové bohyně

206 Kč
183 Kč
Povídky ke kávě III. - 11%
Hana Hrabáková v předchozích dvou letech úspěšně publikovala již dva díly cyklu „Povídky ke kávě“ a letos přichází s další částí této povídkové série. Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“.
humor

Povídky ke kávě III.

152 Kč
135 Kč
Tiché šlapací království - 11%

Nebojte se číst nahlas! Tiché šlapací království napsal Zdeněk Svěrák v šedesátých letech jako rozhlasovou pohádku. Ta byla v roce 1968 smazána jako nežádoucí. Její obsah totiž až příliš připomínal situaci v tehdejším Československu.

humor

Tiché šlapací království

161 Kč
143 Kč
Továrna na debilno - 11%
Nejtřaskavější společensko-politická satira od dob Švejka od autora deníčků moderního fotra a kolážového mága TMBK. Továrna na debilno vytvořila rekord na největším českém crowdfundingovém portálu Hit Hit, kdy se jí podařilo vybrat téměř 900 000 Kč.
humor

Továrna na debilno

315 Kč
280 Kč
Ubulená hromádka štěstí - 11%
Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční.
humor

Ubulená hromádka štěstí

179 Kč
159 Kč
Vážně, to je síla - 20%
(1x)
Ve 2. dílu z trilogie „Vážně“ od autora Karla Rašína s názvem „Vážně, to je síla“ se čtenář přesune od zábavných příhod z jeho života i směrem k zážitkům, které jsou přece jen mírně za hranou.
humor
Ukázky

Vážně, to je síla

149 Kč
119 Kč
Všechny šplechty-komplet - 20%
Výstupy komika, jehož humor baví už půl století české i německé publikum. Účinkují Felix Holzmann, František Budín, Lubomír Lipský, Iva Janžurová, Milan Neděla, Viktor Maurer, Milan Mach, Karel Gott, Miloslav Šimek a další
humor
Ukázky

Všechny šplechty-komplet

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>