Nejprodávanější tituly v roce 2023
první stupeň

Malování vodou - Kdo žije v lese? - 11%
Knížka s pevnými stránkami je plná obrázků zvířat z lesa, které jsou částečně barevné. Bílé části lze velice snadno vybarvit - stačí namočit štětec, který je součástí knihy, do vody a barva se jako zázrakem na bílém podkladě objeví.
první stupeň

Malování vodou - Kdo žije v lese?

224 Kč
199 Kč
Mimoni 2: Knížka na celý rok - 11%
Roztomilí Mimoni už zase kují pikle a vyráží do akce v knížce plné aktivit! Užijte si spoustu zábavy s legračními kousky a rošťárnami oblíbených Mimoňů a parádní knížkou plnou aktivit!
první stupeň
Ukázky

Mimoni 2: Knížka na celý rok

269 Kč
239 Kč
Mnohokluk 2: Záchranná výprava - 11%
Multivesmír znovu otevírá své brány! Druhý díl dětské sci-fi série. Adam absolvoval už tolik dobrodružství, že by to stačilo hned na několik životů.
první stupeň
Ukázky

Mnohokluk 2: Záchranná výprava

269 Kč
239 Kč
Můj sešit s obrázky k dolepení - Doma - 11%
Seznam se s Macíkem a Pacičkou a společně objevujte dům a vše, co se v něm nachází. V jednotlivých pokojích najdeš nejrůznější předměty a zjistíš, jak se jmenují.
první stupeň

Můj sešit s obrázky k dolepení - Doma

116 Kč
103 Kč
Můj sešit s obrázky k dolepení - Farma - 11%
Seznam se s kohoutem Kájou a společně poznej jeho kamarády. V jednotlivých částech farmy potkáš nejrůznější zvířata a zjistíš, jak se jmenují. Velké samolepky jsou vhodné pro malé ruce, a děti si tak procvičí jemnou motoriku a koordinaci oka a ruky.
první stupeň

Můj sešit s obrázky k dolepení - Farma

116 Kč
103 Kč
Nej... Dinosauři v pohybu - 11%
Kdy se dinosauři objevili? Jak se liší od ostatních zvířat? Měli peří? Proč vyhynuli? Jak vypadá práce paleontologa? Odpovědi na tyto a další otázky najdeš v této velké propracované knize s více než 50 pohyblivými prvky.
první stupeň

Nej... Dinosauři v pohybu

629 Kč
559 Kč
Neobyčejné deníky obyčejné holky - 11%
Svěží série s charismatickou hrdinkou, která má smysl pro humor a vřelé srdce…  a kterou si mladé čtenářky okamžitě zamilují. Nyní všechny díly oblíbené série Lauren Myracleové Deset, Jedenáct, Dvanáct, Třináct a Čtrnáct exkluzivně v jednom boxu!
první stupeň

Neobyčejné deníky obyčejné holky

1 258 Kč
1 118 Kč
Poradím si s češtinou a matematikou 1. ročník - 11%

Pracovní sešit „Poradím si s češtinou a matematikou“ vám pomůže procvičit hravou formou látku, kterou by měl žák 1. třídy zvládnout. Cílem úkolů je všestranný rozvoj dítěte, trénink schopnosti soustředit se a porozumět zadání.

první stupeň

Poradím si s češtinou a matematikou 1. ročník

107 Kč
95 Kč
Poradím si s matematikou 3.ročník - 11%
Ucelená řada procvičovacích publikací Poradím si je perfektním pomocníkem pro každého žáka prvního stupně základní školy.
první stupeň

Poradím si s matematikou 3.ročník

107 Kč
95 Kč
Poradím si s prvoukou 1. ročník - 11%

Pracovní sešit „Poradím si s prvoukou“ vám pomůže procvičit hravou formou látku, kterou by měl žák 1. třídy zvládnout. Cílem úkolů je všestranný rozvoj dítěte, trénink schopnosti soustředit se a porozumět zadání.

první stupeň

Poradím si s prvoukou 1. ročník

107 Kč
95 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>