Nejprodávanější Kniha v roce 2023
filosofie a náboženství

Manželství - společná cesta k Bohu - 11%
Francouzský kněz Henri Caffarel měl hluboký vhled do Božího plánu s láskou muže a ženy. Jeho inspirativní promluvy shromážděné v tomto svazku nám dávají pochopit obrovský potenciál svátosti manželství.
filosofie a náboženství

Manželství - společná cesta k Bohu

359 Kč
319 Kč
Misál pro děti - 11%
Misál pro děti ocení hlavně zvídaví školáci, kteří už umí číst a dávno vyrostli z obrázkových misálků. Mnohdy se totiž při mši hrozně nudí, protože moc nechápou, co se při ní děje a proč.
filosofie a náboženství

Misál pro děti

152 Kč
135 Kč
Mistr Jan Hus dnešku - 11%
U příležitosti 600. výročí úmrtí Jana Husa, v roce 2015, uspořádala česká Unitaria teologický seminář věnovaný tomuto duchovnímu velikánovi. Jeho výsledkem je soubor několika esejí, které o sedm let později vycházejí též knižně.
filosofie a náboženství

Mistr Jan Hus dnešku

206 Kč
183 Kč
Moudrost pouštních otců - 11%
Výroky pouštních otců a epizody z jejich života se po staletí těší velké oblibě. Je až překvapivé, jak jsou nadčasové, jak mocně promlouvají k srdcím dnešních křesťanů. A skvělé komiksové ilustrace jejich sdělení kupodivu nezlehčují, spíše umocňují.
filosofie a náboženství

Moudrost pouštních otců

224 Kč
199 Kč
Myšlení z hlediska celku - 11%
Dopisy z izolace vznikaly v první polovině roku 2021, kdy byly z důvodu covidové pandemie uzavřeny veškeré školy a výuka se většinou odehrávala online, bez osobního kontaktu se studenty.
filosofie a náboženství

Myšlení z hlediska celku

180 Kč
160 Kč
Náboženský kult starověkého Izraele pohledem archeologie - 11%
Méně tradiční pohled na náboženství starověkého Izraele.
filosofie a náboženství
Ukázky

Náboženský kult starověkého Izraele pohledem archeologie

359 Kč
319 Kč
Nespoutaná milost - 11%
Kniha vypráví o ženství probouzejícím se z hypnotického spánku a ze sna o své slabosti, méněcennosti a podmaněnosti, který ženám vnutila tisíce let trvající nadvláda patriarchálního a život a přirozenost popírajícího principu.
filosofie a náboženství
Ukázky

Nespoutaná milost

313 Kč
278 Kč
Novéna ke svaté Gertrudě - 13%
Gertruda Veliká z Helfty (1256–1302), tolik ctěná Terezií z Ávily či Petrem Kanisiem, užívala již všechna zvolání známá v litaniích k Ježíšovu Srdci.
filosofie a náboženství

Novéna ke svaté Gertrudě

32 Kč
28 Kč
O kněžství
Ve svém spisu O kněžství nás svatý Jan Chrysostomos vtahuje do rozhovoru dvou přátel, aby před námi vykreslil obraz kněze jakožto služebníka největších Božích darů, jehož služba zastiňuje všechny ostatní.
filosofie a náboženství

O kněžství

189 Kč
O počátcích Řádu kazatelů - 12%
Autentické svědectví druhého magistra Řádu bratří kazatelů blahoslaveného Jordána Saského nás zavádí do první třetiny 13. století, kdy byly pokládány základní opěrné pilíře vznikajícího dominikánského řádu.
filosofie a náboženství

O počátcích Řádu kazatelů

95 Kč
84 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>