Nejprodávanější e-knihy v roce 2023
světová

Vražda za trest - 20%
(1x)
Amatérský chirurg svým obětem amputuje části těla a přišívá jim jiné.
světová
Ukázky

Vražda za trest

339 Kč
271 Kč
Zločinné vášně - 20%
Kolekci povídek z pera královny klasické krimi tentokrát spojuje motiv lásky: cit, který může člověka vynést do závratných výšin… nebo ho srazit do nejtemnějších hlubin.
světová
Ukázky

Zločinné vášně

289 Kč
231 Kč
Zmenšující se muž - 20%
(1x)
Den za dnem, centimetr po centimetru se Scott Carey zmenšuje. Jde o nezastavitelný proces v důsledku vystavení jeho těla podivné radiaci. Carey se nejprve pokouší pokračovat v jakémsi normálním životě, žena a děti se mu však nezadržitelně vzdalují.
světová
Ukázky

Zmenšující se muž

348 Kč
278 Kč
Frankenstein z Bagdádu - 20%
(1x)
Inteligentní, satirická variace na klasický román Mary Shellyové, v níž se mísí nadpřirozeno s obrazy tvrdé reality. Dočkala se mezinárodního ohlasu, mimo jiné získala cenu IPAF a probojovala se do užšího výběru na Man Bookerovu cenu.
světová
Ukázky

Frankenstein z Bagdádu

199 Kč
159 Kč
Hněv draků - 20%
(1x)

Nemilosrdná epická fantasy na pomezí Hry o trůny a Gladiátora vypráví o světě zmítaném věčnou válkou a o mladíkovi, který se stane jedinou nadějí svého lidu na přežití. Národ Omehijců bojuje už bezmála dvě stě let ve válce, kterou nemůže vyhrát...

světová
Ukázky

Hněv draků

398 Kč
318 Kč
Kód růže
(1x)
Rok 1940. Zuří druhá světová válka a Británie se připravuje k boji s nacistickým Německem. V zámečku Bletchley Park je založeno speciální kryptografické pracoviště, kde se ty nejbystřejší hlavy učí dešifrovat tajné informace nepřátelských vojsk.
světová
Ukázky

Kód růže

299 Kč
Křik k nebesům - 20%
Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové. Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti.
světová
Ukázky

Křik k nebesům

249 Kč
199 Kč
Loterie a jiné povídky - 20%
(2x)
Sbírka pětadvaceti naturalistických povídek o světě plném děsivých děr. Jak si povšimla Donna Tarttová, přední americká spisovatelka současnosti, titulní povídka je také hororová, ale v těch ostatních je hrozba více skrytá a ne zcela jednoznačná.
světová
Ukázky

Loterie a jiné povídky

248 Kč
198 Kč
Příchod Dánů - 20%
(1x)
Když spor mezi dvěma bratry zavleče zemi do války... Na jaře roku 1144 panuje v Anglii dočasný klid zbraní, ale křehké příměří mezi císařovnou Matyldou a králem Štěpánem zdaleka nedává naději na trvalý mír.
světová
Ukázky

Příchod Dánů

249 Kč
199 Kč
Vzdělaná - 20%
(7x)
Tara Westoverová poprvé vkročila do školní třídy, když jí bylo sedmnáct. K lékaři poprvé zašla ještě o několik let později. Vyrůstala na samotě v idažských horách, v mormonské rodině survivalistů a náboženských fanatiků.
světová
Ukázky

Vzdělaná

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>