Nejprodávanější tituly v roce 2023
stavba a úpravy

Zamilujte si svůj domov - 11%
(1x)
Vyprat, vyžehlit, pofoukat, pohladit, uklidit, uvařit, vyzvednout.
stavba a úpravy

Zamilujte si svůj domov

287 Kč
255 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
stavba a úpravy
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Betonové dekorace - 11%
Vzestup trendu severského stylu přinesl do tvoření nový prvek – beton.
stavba a úpravy

Betonové dekorace

179 Kč
159 Kč
Feng-šuej pro kancelář - 11%
Jako každé prostředí, i to pracovní hraje velmi významnou roli v našem životě. Nejen doma, ale i v práci trávíme stále více času. Feng-šuej je dnes již všeobecně uznávané umění, jak si zařídit svůj domov, abychom se cítili dobře a prosperovali.
stavba a úpravy

Feng-šuej pro kancelář

178 Kč
158 Kč
Teplo domova - 11%
87 stran čtení o izolacích přírodními materiály (sláma, ovčí vlna, konopí), o vytápění staveb obnovitelnými zdroji a o vlastních zkušenostech s budováním osmi různých projektů, v široké škále od panelových domů po památkově chráněnou chalupu.
stavba a úpravy

Teplo domova

207 Kč
184 Kč
Rekonstrukce chalupy - 20%
V knize určené chatařům a chalupářům je shrnuta řada zkušeností z budování a údržby víkendového stavení. Někomu se mohou hodit rady jak ušetřit peníze využitím menších i větších nápadů a „zlepšováků".
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce chalupy

212 Kč
170 Kč
Odstraňování vlhkosti - 20%
Máte vlhký sklep nebo dokonce mokré zdi v bytě? Nevíte, jak je možné se vlhkosti zbavit? Pak vám pomůže tato praktická příručka. Dozvíte se v ní, jak je možné vlhkost změřit, jaké mohou být její příčiny i jakou metodu zvolit k jejímu odstranění.
stavba a úpravy
Ukázky

Odstraňování vlhkosti

135 Kč
108 Kč
Trávník - 20%
V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech. V knížce naleznete podrobné informace o trávnících na zahradách, v přírodě, ale i ve sportovních areálech.
stavba a úpravy
Ukázky

Trávník

144 Kč
115 Kč
Větrání rodinných a bytových domů - 20%
Čisté a zdravé ovzduší v domácnostech pouze kvalitním větracím systémem. V publikaci najdete systémy větrání, jejich výhody a nevýhody, ale také větrání se zpětným získáváním tepla.
stavba a úpravy
Ukázky

Větrání rodinných a bytových domů

152 Kč
122 Kč
Bazény - 20%
Kniha srozumitelnou formou otázek a odpovědí provede čtenáře procesem výstavby bazénu od prvotního zvážení, zda si bazén postavit, přes nutná jednání s úřady, až po návrh bazénu se správnou filtrací a ostatními technologiemi.
stavba a úpravy
Ukázky

Bazény

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 108 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>