Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
podle věku

Mluvte německy! - 20%
Konverzační příručka a cvičebnice v jednom je určena pro mírně pokročilé studenty němčiny, kteří si chtějí rozšířit slovní zásobu, konverzační a jazykové dovednosti. Velká pozornost je věnována také rozvoji poslechových schopností.
podle věku
Ukázky

Mluvte německy!

249 Kč
199 Kč
Psychosociální krizová spolupráce - 20%
Učebnice se zaměřuje se na současný vývoj: klade důraz na odolnost, komunitu, duchovní potřeby a zdroje, partnerství, rozmanitost a mezioborovost (kterou reprezentuje i autorský kolektiv).
podle věku
Ukázky

Psychosociální krizová spolupráce

365 Kč
292 Kč
Slovník cizích slov - 20%
(1x)
Tento SLOVNÍK CIZÍCH SLOV obsahuje přibližně 30 000 hesel. Zahrnuty jsou pojmy a výrazy z angličtiny, latiny a dalších jazyků. Obsahem je terminologie z oblasti přírodních věd, techniky a společenských věd, a také obecně užívané zkratky.
podle věku
Ukázky

Slovník cizích slov

99 Kč
79 Kč
Sociální politika - 20%
Kniha je základní odbornou učebnicí pro studijní obor zaměřený na sociální činnosti. Jejím cílem je seznámit žáky se základy sociální politiky v systému politiky státu.
podle věku
Ukázky

Sociální politika

212 Kč
170 Kč
Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
podle věku
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
podle věku
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
podle věku
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Jařmo, parkán, trdlice - 20%
Jedinečnost celkového zpracování, několik set hesel nabitých zajímavými informacemi o životě v minulosti, zábavnou formou podané historické souvislosti, bezmála tisícovka fotografií, to jsou hlavní přednosti této krásné publikace.
podle věku
Ukázky

Jařmo, parkán, trdlice

331 Kč
265 Kč
Monitorování krevního tlaku v klinické praxi a biologické rytmy - 20%
Na našem odborném knižním trhu jedinečná publikace, která komplexně zpracovává 48hodinové až 7denní měření krevního tlaku tak, jak je dnes preferováno pro velkou variabilitu na mnoha významných světových pracovištích.
podle věku
Ukázky

Monitorování krevního tlaku v klinické praxi a biologické rytmy

361 Kč
289 Kč
Lingvistická antropologie - 20%
Kniha vysvětluje vztah jazyka a kultury z etnolingvistického hlediska. Zabývá se hlavními směry etnolingvistiky, souvislostem s jinými obory, metodami výzkumu a jejich praktickými aplikacemi.
podle věku
Ukázky

Lingvistická antropologie

356 Kč
285 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 119 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>