Nejprodávanější tituly - leden 2024
cestopisy

Za Kačku - 20%
Cestovat doslova za kačku? Kdo by o to nestál… Ovšem málokdo ví, jak na to. Inspirujte se tipy zkušené cestovatelky Kateřiny Ostré, která navštívila desítky zemí - vždy s minimálním rozpočtem, zato s maximálními zážitky.
cestopisy
Ukázky

Za Kačku

209 Kč
167 Kč
Bez motoru do Peru - 11%
Cestovatel Petr Macourek se po okouzlující plavbě Atlantikem vydává na kole Jižní Amerikou.
cestopisy

Bez motoru do Peru

257 Kč
228 Kč
Cesty za štěstím - 20%
(1x)
Zabývat se štěstím v této naší současné době a při momentálním chaotickém stavu naší civilizace a hlavně našich duší, které tak těžko snášejí život beze smyslu, je úkolem velmi potřebným a užitečným. Díky těmto reportážím a díky entuziasmu autorky si můžeme znovu a znovu uvědomovat, že naše redukování veškerého smyslu života na pouhý obchod a tedy na ekonomiku je velkým omylem.
cestopisy
Ukázky

Cesty za štěstím

279 Kč
223 Kč
Gobi - Poušť v mé duši - 11%
GOBI je pokus Reinholda Messnera poznat svět a porozumět mu – je to výsostně osobní kniha. Horolezecká legenda se v 60 letech odvážila k poslední velké extrémní expedici na hraně mezi životem a smrtí.
cestopisy

Gobi - Poušť v mé duši

260 Kč
231 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestopisy
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Japonsko očima ženy - 20%
Růžena Fikejzlová-Baumová podnikla ve třicátých letech 20. století společně se svým manželem - zoologem, cestovatelem a spisovatelem Dr. Jiří Baumem - několik náročných cest po Evropě i v zámoří.
cestopisy
Ukázky

Japonsko očima ženy

129 Kč
103 Kč
Rok zázraků
Svazek reportáží světoznámého britského historika, politologa a publicisty představuje jedinečné zachycení převratných událostí roku 1989, tak jak postupně zasáhly čtyři středoevropské komunistické režimy včetně tehdejšího Československa.
cestopisy
Ukázky

Rok zázraků

158 Kč
Vive la France! - 11%
Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Originální průvodce francouzskou kulturou
cestopisy

Vive la France!

359 Kč
319 Kč
Bez motoru Atlantikem - 11%
Jak náramně se malá plachetnice zmítá na oceánu, jak neuvěřitelně dokáže taková cesta změnit život, jak bojovat proti mořské nemoci, kdy se vkrádá ponorková nemoc, o tom všem se dočtete v této čtvrté knize cestovatele Petra Macourka.
cestopisy

Bez motoru Atlantikem

257 Kč
228 Kč
Ke štítům východu - 11%
První a zatím jediná ucelená kniha nejen v češtině, která pojednává o historii objevování a dobývání vrcholů v Asii mimo Himalájí. Dosud na toto téma nebyla publikována žádná kniha.
cestopisy

Ke štítům východu

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 120 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>