Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
romány

Češtinářky
(1x)
Kdyby se Don Quijote pokusil svést souboj s českým školstvím, pokorně by se za pár hodin vrátil k větrným mlýnům. O tom je přesvědčená i češtinářka Tereza, jíž dělá ze života peklo byrokracie a despotický ředitel.
romány
Ukázky

Češtinářky

219 Kč
Emilka
(1x)
Život lidem nakládá, kolik unesou. Debutový román Ivany Fajnorové, který byste rozhodně neměli minout.
romány
Ukázky

Emilka

288 Kč
Exodus
Co se stalo poté, co Deborah Feldmanová opustila náboženskou sektu a vyrazila vstříc svému vlastnímu životu? Ve třiadvaceti letech sbalila svého malého syna, pár věcí a odešla daleko od útlaku a izolace své ortodoxní výchovy v brooklynském Williamsburgu.
romány
Ukázky

Exodus

279 Kč
Hrad ve Skotsku
(5x)
Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná!
romány
Ukázky

Hrad ve Skotsku

339 Kč
Jsi tam?
Nina je autorkou kuchařek, má vlastní byt, skvělé kamarády a milující rodinu.
romány
Ukázky

Jsi tam?

339 Kč
Kam tě vítr zavane
(3x)
Simon Snow na své cestě napříč Amerikou zjistil jedno: S magií už nechce mít nic společného. Chce být obyčejný člověk, najít si obyčejnou práci a žít obyčejný život. Potíž je v tom, že má křídla a jeho kluk je upír.
romány
Ukázky

Kam tě vítr zavane

349 Kč
Lest
(2x)
Agent FBI Drex Easton neúnavně sleduje jediný cíl: vypátrat sériového vraha, známého jako Weston Graham. Za posledních třicet let Weston použil mnoho jmen a nespočet převleků, což mu umožnilo okrást osm bohatých žen, než zmizely beze stopy.
romány
Ukázky

Lest

279 Kč
Lincolnova dálnice
(2x)
V červnu roku 1954 se osmnáctiletý Emmett Watson vrací do Nebrasky. Domů ho veze správce nápravného zařízení, kde si mladík právě odsloužil rok za neúmyslné zabití. Po nedávné smrti otce propadla rodinná farma bance, a tak má Emmett jasný plán: vzít svého osmiletého bratra Billyho a začít nový život na západě.
romány
Ukázky

Lincolnova dálnice

389 Kč
Na vrcholu
(1x)
Sebastianovi ovládají celé město. Pche, dost možná celý svět! Ale já z něj chtěla jen kousek… který nikdy nestačí. Takže když se má šéfka vydala „nalézt sebe samu“, chopila jsem šanci za pačesy a vrhla se do prostředí luxusu a výzev. A všechno šlo dobře, dokud jsem nenarazila na něj. Modroočka.
romány
Ukázky

Na vrcholu

209 Kč
Něžná je noc
Něžná je noc, Fitzgeraldův fascinující psychologický román o úskalí lásky a sebelásky, patří k vrcholům světové literatury. Dějově bohaté, čtivě a zábavně napsané dílo zalidněné pronikavě vykreslenými postavami vyniká zároveň jako hluboká sonda do nejzazších končin individuální lidské existence.
romány
Ukázky

Něžná je noc

209 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 177 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 18 > >>