Nejprodávanější tituly - leden 2024
romány

Mezi krásou a ošklivostí - 65%
(4x)

Osmiletá Wavy je neviditelná. Její matku plně zaměstnává braní drog a otce jejich výroba a prodej. Motorkář Kellen, který se vybourá nedaleko jejich domu, je tak od chvíle, kdy jí umřela babička, prvním člověkem, který si Wavy všímá.

romány
Ukázky

Mezi krásou a ošklivostí

279 Kč
98 Kč
Něžná je noc - 11%
Milionářská dcera Nicole, ne zcela vyléčená z těžké duševní nemoci a hluboce závislá na svém muži-psychiatrovi. Dick, úspěšný lékař,spolumajitel sanatoria pro duševně choré, vděčící však za financování závratné kariéry tučnému kontu své ženy....
romány

Něžná je noc

359 Kč
319 Kč
Probudit lvy - 11%
(2x)
Po vyčerpávající noční směně odjíždí dr. Ejtan Green z Beerševské nemocnice a na opuštěné negevské silnici srazí chodce.
romány

Probudit lvy

288 Kč
256 Kč
Půlnoc - 11%
Ve 3. dílu detektivní série se ocitáme na univerzitě v Uppsale, uprostřed bezstarostného studentského večírku. Atmosféra se ale naprosto změní, když jsou během několika dní dvě studentky znásilněny. Krátce nato je nalezena třetí, uškrcená dívka.
romány

Půlnoc

314 Kč
279 Kč
Slabikář - 11%
Odkud se vynořují všichni ti choromyslní světlonoši, kteří medovým hlasem mluví o tom, jak snadné je mezi lidi rozsévat dobro? A odkud se berou ti, kteří jsou ochotni těmto světlonošům a jejich dobru obětovat naprosto vše?
romány
Ukázky

Slabikář

350 Kč
311 Kč
Živá voda - 11%
Děj obou částí Pagnolova románu – Pan Jean a Manon od studánek – se odehrává nedaleko spisovatelova rodiště, v horské vísce Bílé Domky.
romány

Živá voda

359 Kč
319 Kč
Podivuhodný život osamělého pošťáka - 11%
(3x)
Kdo jiný by měl ctít listovní tajemství než pošťáci? Jenže mladý pošťák Bilodo je natolik ostýchavý, že si povídá sotva se svou zlatou rybkou.
romány

Podivuhodný život osamělého pošťáka

269 Kč
239 Kč
Už dva tisíce let / Jak jsem se stal chuligánem - 11%
Román Už dva tisíce let vychází r. 1934. Je to kompozice zobrazující „lidskou komedii“ (či drama?) v její mnohovrstevnatosti.Kvazi-deníkovou formou hrdina mapuje události, společenské klima a vypjaté ideologické tendence i atmosféru tehdejší mondény.
romány

Už dva tisíce let / Jak jsem se stal chuligánem

300 Kč
266 Kč
Aristokratka na koni - 11%
(8x)
Pokračování úspěšných knih Poslední aristokratka a Aristokratka ve varu.
romány
Ukázky

Aristokratka na koni

233 Kč
207 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 258 položek
<< < 1 .. 23 24 25 26 > >>