Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
příběhy

Bubáček
Lukáš má rád pohádky o strašidlech. Ale všechny už mu maminka před spaním vyprávěla. Co teď? Musí vymyslet nějakou novou – o Bubáčkovi. Tatínek ho Lukášovi pak pěkně nakreslil. Když se však Lukáš druhý den ráno probudí, Bubáček je pryč! Večer, když smutný Lukáš už leží v posteli, se v pokojíčku něco šustne… Kdopak to asi je?
příběhy
Ukázky

Bubáček

149 Kč
Hotel U Zvířátek – Kamarádi z manéže

Volné pokračování oblíbených knížek pro všechny děti, které milují zvířátka! Dvojčata Magda a Karlík se už v hotelu U Zvířátek starali o nejrůznější domácí mazlíčky, obrovskou krajtu Astarot a maličkou želvičku Žofinku však mají na návštěvě poprvé.

příběhy
Ukázky

Hotel U Zvířátek – Kamarádi z manéže

89 Kč
Rošťák Oliver
Šestiletý Oliver je kluk jako buk. Přesto se mu stává, že ho lidé oslovují jako holčičku. Jak je to možné? Všechno mají na svědomí krásné blonďaté kučery spadající mu až na ramena. Jednoho dne, když zůstane sám, toho má Oliver dost. Vezme nůžky – a šmik šmik!
příběhy
Ukázky

Rošťák Oliver

179 Kč
Strašidýlko Stráša
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

příběhy
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 14 položek
<< < 1 2