Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
hudba

Plamen
Sbírka písňových textů, básní a deníkových záznamů Leonarda Cohena nazvaná Plamen sice vyšla až po autorově smrti, na jejím uspořádání se však velký kanadský písničkář a básník výrazně podílel.
hudba
Ukázky

Plamen

239 Kč
Roztrhej to a začni znovu
(1x)
Kniha zkoumá divokou dobrodružnou hudbu vytvořenou po punku. Renomovaný hudební novinář Simon Reynolds oslavuje futuristického ducha Joy Division, Gang of Four, Talking Heads či Devo a dalších kapel.
hudba
Ukázky

Roztrhej to a začni znovu

459 Kč
Život
(1x)
Kytarista, vokalista, autor písní a spoluzakladatel Rolling Stones vypráví o tom, jak se učil hrát na kytaru a jak dával s Mickem Jaggerem a Brianem Jonesem dohromady kapelu.Hovoří o počátcích slávy Rolling Stones i proslulých zatýkáních kvůli drogám. A činí tak bez příkras, beze strachu a upřímně.
hudba
Ukázky

Život

419 Kč
Texty / Lyrics 1961-2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
hudba
Ukázky

Texty / Lyrics 1961-2012

888 Kč
Decibely nad Brnem
(1x)
Kniha pro všechny fanoušky bigbítu předrevolučních let. Tuto hudbu se rozhodl zachytit ve svém knižním projektu brněnský hudební publicista Petr Gratias, který připravil knihu Decibely nad Brnem, jenž zachycuje období počátku 60. do konce 80. let.
hudba
Ukázky

Decibely nad Brnem

198 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 15 položek
<< < 1 2