Nejprodávanější audioknihy - leden 2024
humor

Saturnin při chuti - 11%
Sluha zámeckým pánem? Se Saturninem je možné všechno!
humor
Ukázky

Saturnin při chuti

359 Kč
319 Kč
Zahrada bohů - 11%
Poslední část volné trilogie o pobytu rodiny Durrellových na řeckém ostrově Korfu. Navazuje na knihy O mé rodině a jiné zvířeně a Ptáci, zvířata a moji příbuzní.
humor

Zahrada bohů

332 Kč
295 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - 11%
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
humor

Jeremyho farma nejen zvířat

314 Kč
279 Kč
Tracyho tygr - 11%
(2x)
Půvabný příběh Thomase Tracyho, newyorského mladíka, ke kterému se jednoho dne připojí jako stálý společník tygr, na něhož mladík už od dětství čeká, aby v něm probudil lásku k dívce Lauře a naučil ho dalším důležitým věcem.
humor

Tracyho tygr

314 Kč
279 Kč
Prvok, Šampón, Tečka a Karel - 11%
(7x)
Román vypráví s vtipným nadhledem příběh čtyř kamarádů, kteří si dvacet let po maturitě položí otázku, jestli žijí opravdu tak, jak chtěli, když jim bylo osmnáct.
humor

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

431 Kč
383 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 20%
(8x)
Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
humor
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

249 Kč
199 Kč
Máme rádi víno - 12%
Zajímavé a vtipné povídání o víně, čtení autorských textů, poučná vyprávění i veselé příběhy z moravských sklípků i francouzských vinic.
humor

Máme rádi víno

156 Kč
138 Kč
Aristokratka ve varu - 20%
(12x)
Provozovat hrad není žádná legrace. Ale je to zatraceně vtipné! Střelené osazenstvo nejchudšího zámku v Čechách se vrací s nášupem bláznivých situací, gagů a nápadů, jak učinit z Kostky sídlo hodné šlechticů.
humor
Ukázky

Aristokratka ve varu

219 Kč
175 Kč
Smutný muž - 21%
Dříve narození znají Jaroslava Válka jako Smutného muže, který právě svým smutkem, svým monotónním, huhňavým hlasem rozesmával své posluchače a diváky.
humor
Ukázky

Smutný muž

39 Kč
31 Kč
Agrometal - 11%
Román inspirovaný komediálním televizním seriálem. Čeho je muž schopen pro lásku ke své ženě? Pokud ji miluje, dá se říct, že všeho na světě. Například zúčastnit se hudební soutěže, aniž by uměl hrát na nějaký hudební nástroj či zpívat.
humor

Agrometal

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 45 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>