Nejprodávanější Kniha - leden 2024
osobní rozvoj

Proč se lidé neléčí a jak mohou - 11%
"Jako novinářka v Chicagu,“ vzpomíná autorka knihy, světově uznávaná průkopnice v oblasti energetické medicíny a lidského vědomí, „jsem kouřila, pila kávu po litrech, neměla žádný pohyb a vůbec jsem nevěnovala pozornost tomu, co jím.
osobní rozvoj

Proč se lidé neléčí a jak mohou

251 Kč
223 Kč
Přejme si být štíhlí - 11%
(3x)

Hubnutí je zcela snadné. Musíme jen vědět jak! Můžeme své tělo ovlivňovat silou mysli? Jednoznačně ano. Mnoho lidí v posledních letech dosáhlo ideální hmotnosti podle návodu a rad Pierra Franckha - s lehkostí!

osobní rozvoj

Přejme si být štíhlí

251 Kč
223 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
osobní rozvoj

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
27 manipulativních technik - 14%
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
osobní rozvoj

27 manipulativních technik

278 Kč
239 Kč
Dále nevyšlapanou cestou - 6%
(2x)
Uznávaný americký psychiatr v knize Dále nevyšlapanou cestou navazuje na témata diskutovaná ve své první knize: otázky víry, svobodné vůle, duchovního růstu, sexuálních vztahů a budování smysluplné komunity.
osobní rozvoj

Dále nevyšlapanou cestou

228 Kč
214 Kč
Hněv a jeho smysl - 11%
Rozpoznání hněvu a fantazií s ním spojených je cestou, jak uvést do rovnováhy vztah mezi já a okolním světem. Kniha je určena psychologům, psychoterapeutům a čtenářům se zájmem o populárně psychologickou tematiku.
osobní rozvoj

Hněv a jeho smysl

278 Kč
247 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Umění sympatie - 11%
Kniha, která radí, jak být oblíbeným.
osobní rozvoj

Umění sympatie

267 Kč
238 Kč
Jak člověk smýšlí - 11%
Přijmete-li filozofii Jamese Allena, pochopíte, že váš osud neurčuje vaše prostředí, váš partner/partnerka nebo šéf, stát, ekonomika nebo štěstí, ale vaše myšlenky; pochopíte, že svůj osud ovládá každý sám, pokud ovládá své myšlenky.
osobní rozvoj

Jak člověk smýšlí

162 Kč
144 Kč
Jak pochopit muže
Kniha vhodná pouze pro ženy.
osobní rozvoj

Jak pochopit muže

89 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 329 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 > >>