Nejprodávanější tituly - leden 2024
hudba

1964: Oči bouře
(2x)
Unikátní velkoformátová dárková kniha fotografií a vzpomínek sira Paula McCartneyho z přelomového období legendárních The Beatles.
hudba
Ukázky

1964: Oči bouře

1 349 Kč
BTS - Ikony K-popu
BTS, globální fenomén jihokorejského popu, má za sebou deset let existence. Že jste o nich nikdy neslyšeli? To je možné. Je ale dost nepravděpodobné, že byste nikdy nezaslechli ani jednu z jejich písní.
hudba

BTS - Ikony K-popu

314 Kč
Dávno Plus
Hudba je pro mne náplň života, jediné, co mě opravdu baví, je muzika“ říká Petr Janda, legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic. Kniha hudebníkových osobních vzpomínek.
hudba

Dávno Plus

404 Kč
Harry Styles
Světový autor Sean Smith zachybuje ve strhující biografii vývoj veskrze moderního muže s neomezeným charismatem, který reprezentuje lepší svět bez předsudků.
hudba

Harry Styles

359 Kč
Hommage à Marián Varga
Limitovaná edícia s CD Marián Varga, jedinečný umelec, skladateľ, inštrumentalista, bohém a intelektuál, ktorý svojím životom a tvorbou ovplyvnil niekoľko generácií milovníkov a obdivovateľov beatovej hudby v Československu.
hudba

Hommage à Marián Varga

2 130 Kč
Jan Slabák Pan Moravanka
Kapela Moravanka byla a je fenoménem, který pomohl zpopularizovat moravský folklór u nás i ve světě.
hudba

Jan Slabák Pan Moravanka

539 Kč
Jsi krásná a jsi samotná
(1x)
Nico (vlastním jménem Christa Päffgen) – tajemná zpěvačka, neustále se měnící mýtus: herečka uměleckých filmů, vyhledávaná modelka, Dietrichová punku, Femme Fatale, Chelsea Girl, Garbo gotiky, poslední bohémka, heroinová narkomanka.
hudba

Jsi krásná a jsi samotná

719 Kč
Katherine

Slavný hudebník ve vzpomínkách své životní lásky. Katherine, tohle smůla není. Taky nemyslím, že se to někdy změní. A tak povídej, já tě poslouchám rád…“ To napsal Miro Žbirka své lásce v písni Katka. Jaký byl život se slavným muzikantem?

hudba
Ukázky

Katherine

422 Kč
Na pouti
Vladimír Kouřil je pamětníkem, jemuž je dobré naslouchat. Číst jeho svědectví a přemýšlet o něm by měl každý. Pro milovníky hudby – zejména rockʼnʼrollu a jazzu – jde o knihu, kterou nemohou opomenout.
hudba

Na pouti

315 Kč
Osudná hra Bedřicha Smetany
Po léta existující dohady o nemoci Bedřicha Smetany, jež ke konci jeho života vyústily do dramatického závěru, osvětluje kniha specialisty v čelistní a obličejové chirurgii se zaměřením na dětský věk.
hudba

Osudná hra Bedřicha Smetany

387 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>