Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
křesťanství

Ukřižovaný Bůh - 20%
Nejvýraznější a patrně i nejdůležitější Moltmannova kniha nahlíží celek teologie z perspektivy Kristova kříže jakožto Božího kříže.
křesťanství
Ukázky

Ukřižovaný Bůh

199 Kč
159 Kč
Látka, tělo, vzkříšení podle starokřesťanských autorů - 20%
Vysoké hodnocení tělesnosti je jedním z nejnápadnějších rysů, které křesťanství vneslo do kultury a myšlení pozdní antiky. Víra v Boha, který se vtělil, měla přitom vliv také na představu o člověku.
křesťanství
Ukázky

Látka, tělo, vzkříšení podle starokřesťanských autorů

190 Kč
152 Kč
Pád vzhůru - 20%
(1x)
Z anglického originálu přeložila Julie Žemlová První polovina lidského života je dobou budování identity, dosahování výsledků, výkonu. S postupujícím věkem se však před člověkem otevírá nová cesta – cesta, jež zahrnuje omyly, ztráty, bezmoc, utrpení, všechno to, co nás vytrhuje z našeho dřívějšího pohodlí.
křesťanství
Ukázky

Pád vzhůru

179 Kč
143 Kč
Skrytá církev - 20%
Nové, přepracované a doplněné vydání životopisné knihy o biskupovi skryté církve, básníkovi a teologovi Felixi M. Davídkovi.
křesťanství
Ukázky

Skrytá církev

169 Kč
135 Kč
Deník farářky - 20%
(2x)

O životě někde mezi nebem a zemí Boží cesty jsou nevyzpytatelné a nekonvenční farářka Martina Viktorie Kopecká o tom ví své. Valnou většinu jejího života se nezdálo, že bude aspirovat na službu v církvi – a přesto je dnes výraznou postavou Církve československé husitské.

křesťanství
Ukázky

Deník farářky

279 Kč
223 Kč
Ester - 20%
Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha.
křesťanství
Ukázky

Ester

169 Kč
135 Kč
Podstata křesťanství - 20%
N. T. Wright objasňuje základní obsah křesťanské víry a ukazuje na způsob, jak ji autenticky žít v dnešním světě. Jeho kniha Podstata křesťanství nabízí vysvětlení hledajícím i skeptikům a přináší novou inspiraci i dlouholetým věřícím.
křesťanství
Ukázky

Podstata křesťanství

199 Kč
159 Kč
Překvapivá naděje - 20%
Nejznámější kniha předního anglikánského teologa se zabývá biblickou otázkou, co se stane, až zemřeme, a co to znamená pro náš život už tady a teď.
křesťanství
Ukázky

Překvapivá naděje

239 Kč
191 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
křesťanství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
I řekl bůh - 20%
(2x)
Monografie I řekl Bůh zaceluje velkou mezeru v díle českých teologů, protože opravdu současná, původní, kompletní teologie stvoření v našem jazyce po mnoho desetiletí nebyla k dispozici.
křesťanství
Ukázky

I řekl bůh

290 Kč
232 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>