Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2024
povídky

Nejhorší děti na světě 3 - 11%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
povídky
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

331 Kč
294 Kč
Už hořela, když jsem si do ní lehal - 11%
Laskavá zamyšlení, drobné příběhy a filozofické postřehy amerického autora. Vyprávění je zcela prodchnuto radostí ze života, průzračným způsobem oslovuje v člověku jeho lepší já a dává smysl i těm nejobyčejnějším věcem na světě.
povídky

Už hořela, když jsem si do ní lehal

223 Kč
198 Kč
Vánoční koleda - 11%
(6x)
Vánoční koleda je osobním dramatem člověka, které oslovuje další a další generace čtenářů již přes 170 let. Rozsahem nedlouhá „moralita“ o pěti kapitolách se dočkala mnoha dramatizací, operního i filmového zpracování.
povídky

Vánoční koleda

342 Kč
304 Kč
Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Elvis ze Záluží - 11%
(1x)
Soubor čtyřiadvaceti kratších próz podtitulem Povídky, horory a etudy pro jeden a dva hlasy. Autor v těchto textech exponuje zlomové situace jedince i společnosti, často v jejich paralelním prolínání a zrcadlení.
povídky

Elvis ze Záluží

242 Kč
215 Kč
Noc na galaktické železnici - 11%
Kendži Mijazawa je autorem pohádkových povídek zasazených do snového světa plného nadpřirozených postav a nevšedních dobrodružství.
povídky
Ukázky

Noc na galaktické železnici

268 Kč
238 Kč
Čertova bažina - 11%
Projekt 3x 100 hororů přináší čtenářům ve třech svazcích kompletní soubor všech povídek, které na téma hrůzy, mystiky, záhrobí a nevysvětlitelných záhad napsal Miloslav Švandrlík.
povídky

Čertova bažina

296 Kč
263 Kč
Ďáblovo hnízdo a jiné detektivní povídky - 11%

I soukromá detektivní agentura musí být z něčeho živa. Devatenáct nápaditých příběhů okořeněných suchým anglickým humorem. Detektiv Jiří Hadrbolec vypadá, jako by dělal všechno možné, jen ne svou práci.

povídky

Ďáblovo hnízdo a jiné detektivní povídky

224 Kč
199 Kč
Divoké karty III: Divocí žolíci - 65%
(1x)
V ulicích New Yorku propukají oslavy Dne divokých karet – výroční akce připadající na 15. září, při níž se vzpomíná na mrtvé a vzdává čest živým.
povídky
Ukázky

Divoké karty III: Divocí žolíci

286 Kč
99 Kč
Montevidejci - 11%
Soubor povídek Montevidejci (Montevideanos) poprvé vyšel v roce 1959 a byl první literární prací autora, jež obdržela jednohlasné uznání kritiky i čtenářského publika.
povídky

Montevidejci

188 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>