Nejprodávanější knihy - leden 2024
česká

Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
česká

Hořím

395 Kč
Připraven sloužit
(1x)
Otevřený, zábavný i dojemný rozhovor novinářky Renaty Kalenské s Karlem Schwarzenbergem. Předmluvu napsala slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.
česká

Připraven sloužit

359 Kč
Pražské ptactvo 1800–2020
(2x)
Kniha Pražské ptactvo 1800–2020 (Ptáci – město – příběh hrdiny) je určena odborné i široké veřejnosti a propojuje zdánlivě odlehlé oblasti: svědčí o mimořádné osobnosti v boji proti dvěma totalitám a představuje pozoruhodné ornitologické dílo.
česká
Ukázky

Pražské ptactvo 1800–2020

1 259 Kč
Domeček pro panenky

Fantaskní a obrazotvornou grafickou knihu-komiks dle Wernischových básní stvořil grafik a měditepec Vojtěch Jirásko. Verše převedené do nečekaných obrazů nabízí čtenáři dlouhou slast prodlévání v zastaveném čase temných průjezdů wernischovského sv

česká

Domeček pro panenky

520 Kč
Evropanka
(2x)
Spojení hluboké venkovské moudrosti, která už vymírá, a obrazů z ukrajinských dějin viděných zdola.
česká
Ukázky

Evropanka

313 Kč
Má písmena
Z intelektuální linie české literatury.
česká
Ukázky

Má písmena

422 Kč
Nechoď tam!
Mrazivý příběh s temnou pointou. Jindřiška Kracíková v novele Nechoď tam! literárně zpracovává záhadný zánik Ďatlovovy výpravy, jejíž členové zemřeli za neobjasněných okolností v únoru 1959.
česká

Nechoď tam!

171 Kč
Vlastní pokoje
(1x)
Kniha Jany Poncarové Vlastní pokoje přináší dvanáct rozhovorů s českými spisovatelkami, zastupujícími různé generace, literární žánry, přístupy k tvorbě, názorové proudy i strategie přežití (nejen) v umělecké branži.
česká

Vlastní pokoje

730 Kč
Romantické paběrkování
Výbor starších i novějších textů Marko Čermáka - povídek a článků věnovaných trampskému dávnověku i současnosti, doplněný velkým množstvím autorových černobílých i barevných kreseb a fotografií vyjde u příležitosti osmdesátých narozenin M. Čermáka.
česká

Romantické paběrkování

314 Kč
Postel hospoda kostel
(15x)
Není kněz jako kněz – Zbigniew Czendlik je toho skvělým důkazem. Studium Bible je podle něj nuda, nerad zpovídá své farníky, a chce-li někdo pokřtít, dlouho ho odrazuje. Miluje ženy, rád si pochutná na dobré whisky, v hospodě je jako doma.
česká
Ukázky

Postel hospoda kostel

358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>