Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
romantika

Taková ženská jako já - 20%
(1x)
Evelína a Johana mají dost důvodů se nenávidět – zamilovaly se totiž do jednoho muže. Nyní však mají dobrý důvod spojit síly. Věc má ovšem háček. Evelína se krátce po své smrti objeví u Johany jako duch.
romantika
Ukázky

Taková ženská jako já

179 Kč
143 Kč
Tlustoprdka, no a co? - 20%
(1x)
Každá žena touží po lásce... Ale také po obdivu a uznání. A všechny ženy si lásku, obdiv a uznání zaslouží. Bez ohledu na věk nebo hmotnost. Své o tom vědí hlavní hrdinky příběhu o hledání cesty k mužům a jejich srdcím.
romantika
Ukázky

Tlustoprdka, no a co?

209 Kč
167 Kč
Nárok na lásku - 20%

Co je láska? To, že toho druhého přitahuješ? Že si užiješ několik minut vzrušení? Když cítíš k někomu druhému to, co tě nutí žít dál? Tohle vše prožívá Petr a jeho přátelé v novém příběhu „Nárok na lásku“. Láska umí potěšit, ale i zabolet.

romantika
Ukázky

Nárok na lásku

129 Kč
103 Kč
Z kopce do kopce - 20%
Co se stane s vaším životem, když doslova vyfuníte na kopec a potkáte HO? S nádherným výhledem, sadem (v němž zrovna se stéblem trávy v puse relaxuje srnka), soustavou polorozpadlých šop na dvoře a pálenicí ve včelíně…
romantika
Ukázky

Z kopce do kopce

198 Kč
158 Kč
Život zn. Hygge - 20%
(2x)
Román, který působí jako vřelé, přátelské objetí... čisté hygge.
romantika
Ukázky

Život zn. Hygge

198 Kč
158 Kč
Božský - 20%
(1x)
Svérázná Britka a suchar z Bostonu: tak rozdílné povahy jako Pippa a Jensen aby pohledal. Ona je pro každou srandu, on se hroutí pod tíhou odpovědnosti.
romantika
Ukázky

Božský

198 Kč
158 Kč
Dcera - 20%
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama.
romantika
Ukázky

Dcera

249 Kč
199 Kč
Hra na lásku - 20%
Kristýna to v životě nemá jednoduché. Ve svých šestadvaceti letech ví, jaké to je ztratit milovaného člověka. Michal, otec její dcerky Natálky, zemřel ještě dřív, než se narodila.
romantika
Ukázky

Hra na lásku

89 Kč
71 Kč
Než milenec na střeše… lepší manžel v hrsti?
Novinářka Lili stojí na životním rozcestí...
romantika
Ukázky

Než milenec na střeše… lepší manžel v hrsti?

179 Kč
Závazek - 20%
Historická romance zasazená do období 1100 n.l., kdy Anglie byla zasažena smrtí Viléma II. a na královský trůn nastupuje Jindřich I. Gillian nikdy nebyla obyčejná dívka. Její život už od raného dětství byl provázen viděním věcích budoucích.
romantika
Ukázky

Závazek

120 Kč
96 Kč
Zobrazuji 421 - 430 z 448 položek
<< < 1 .. 41 42 43 44 45 > >>