Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
osobní rozvoj

Nikdy nedělej kompromis - 20%
(3x)
Strhující, nenahraditelná příručka vyjednávacích technik, vybroušených během zajímavé kariéry Chrise Vosse, který začínal jako pochůzkář v ulicích Kansasu, aby se později na desítky let stal hlavním vyjednavačem FBI s únosci.
osobní rozvoj
Ukázky

Nikdy nedělej kompromis

259 Kč
207 Kč
Detoxikuj život - 20%
(3x)
Pokud nemáte rádi zbytečnou omáčku a nejste s vaším životem spokojeni, otevřete tuto knihu a začněte žít jinak. Hned. Máte to ve svých rukou víc, než si možná připouštíte.
osobní rozvoj
Ukázky

Detoxikuj život

189 Kč
151 Kč
Duševní stabilita na kurzu - 20%
Příručka zabývající se otázkou duševní nepohody, případně nemoci, u účastníků či instruktorů na vzdělávacích (osobnostně rozvojových) kurzech.
osobní rozvoj
Ukázky

Duševní stabilita na kurzu

70 Kč
56 Kč
Kniha pro ženy - 20%
(1x)
Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly? Berou ostatní jako samozřejmost všechno, co pro ně děláte? Bouchnete někdy při hádkách jako papiňák a pak si to vyčítáte?
osobní rozvoj
Ukázky

Kniha pro ženy

279 Kč
223 Kč
Nádech, výdech - 20%
Je čas opět ovládnout svůj dech. Od chvíle, kdy se v důsledku tragické ztráty naučil pracovat s dechem, Stuart Sandeman pomohl tisícům lidí změnit život.
osobní rozvoj
Ukázky

Nádech, výdech

330 Kč
264 Kč
Šťastné dny - 20%
Tahle kniha vám objasní, proč si připadáte zablokovaní, vyděšení, úzkostní, nešťastní a osamělí.
osobní rozvoj
Ukázky

Šťastné dny

382 Kč
306 Kč
Šťastnější - 20%
Den má pouze 24 hodin – to nezměníme. Můžeme se však naučit svůj čas lépe rozvrhnout a prožívat jej radostněji i pod tíhou povinností a rozptylování. Cassie Holmes vám pomůže odhalit činnosti, kterým stojí za to se věnovat.
osobní rozvoj
Ukázky

Šťastnější

280 Kč
224 Kč
Nenechte se vytočit - 20%
Kniha vám nabízí komplexní pohled na základní emocionální, fyzické a duchovní příčiny hněvu a pomocí jednoduchých a praktických nástrojů vám ukáže, jak hněv uhasit dříve, než k němu vůbec dojde.
osobní rozvoj
Ukázky

Nenechte se vytočit

339 Kč
271 Kč
Nepromarni svůj život - 20%
Skutečnost, že lidé marní svůj život, často souvisí s tím, že nevědí, pro co by měli žít a vůči čemu má smysl mít závazek.
osobní rozvoj
Ukázky

Nepromarni svůj život

169 Kč
135 Kč
Paměťový kód - 20%
V této knize autor s využitím léčebných kódů vysvětluje čtenářům, jak mohou „přeprogramovat“ své negativní vzpomínky, které mají zásadní vliv na kvalitu jejich života.
osobní rozvoj
Ukázky

Paměťový kód

219 Kč
175 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 290 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 29 > >>