Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
esoterika a astrologie

Výchova je setkáním - 20%
Jak se mohou pedagogické ideály stát účinnými v každodenním životě s dětmi? Jak dosáhnout toho, aby se dařil společný život dětí a dospělých?
esoterika a astrologie
Ukázky

Výchova je setkáním

140 Kč
112 Kč
Aromaterapie podle zvěrokruhu - 20%
Jak funguje propojení aromaterapie s astrologií? V této knížce zjistíte, že se tyto dva obory mohou navzájem skvěle doplňovat. Najdete zde recepty na aromaterapeutické směsi a tipy na éterické oleje přímo na míru jednotlivým znamením.
esoterika a astrologie
Ukázky

Aromaterapie podle zvěrokruhu

229 Kč
183 Kč
Cesta šamana - 20%
(1x)
Hernán Mamani strávil velkou část života v divokém tempu západní civilizace. Když se však jeho tělo vzbouřilo a tradiční medicína mu nedokázala pomoci, vydal se za svými kořeny.
esoterika a astrologie
Ukázky

Cesta šamana

279 Kč
223 Kč
Osho na každý den - 20%
Každodenní inspirace Výběr postřehů a výroků z brilantních promluv mistra Osha, jimiž okouzloval, ale i provokoval své posluchače, a které mají dodnes schopnost oslovit tisíce lidí na celém světě.
esoterika a astrologie
Ukázky

Osho na každý den

199 Kč
159 Kč
Přechodové rituály - 20%
Autor mnoha bestsellerů Alberto Villoldo sdílením vlastní zkušenosti, hledáním v mytologiích rozličných kultur a rozšířením svého zkoumání na pole neurobiologie ukazuje čtenářům, jaký mohou mít z těchto posvátných praktik užitek.
esoterika a astrologie
Ukázky

Přechodové rituály

215 Kč
172 Kč
Runová magie - 20%
Vraťme se zpátky ke kamenům pokrytým runami, posaďme se a naslouchejme, co o runách říkají staří bohové. Tajemství prastarých značek může otevřít cestu, která nám byla dosud uzavřena. Cestu k moudrosti.
esoterika a astrologie
Ukázky

Runová magie

45 Kč
36 Kč
Emocionální intimita - 20%
Emoce tvoří spojovací článek mezi našimi pocity, myšlenkami a vším, co nás formuje – a to na mnoha úrovních. Přesto tento zdroj síly, svobody a napojení zůstává mnohdy nevyužitý.
esoterika a astrologie
Ukázky

Emocionální intimita

280 Kč
224 Kč
Inteligence duše - 20%
Lidská duše je jako labyrint, ve kterém člověk snadno zabloudí. Protichůdné nálady nás často ženou hned tím, hned oním směrem, a pak je zase všechno v nejlepším pořádku. Proč tomu tak je, pro nás ale většinou zůstává záhadou.
esoterika a astrologie
Ukázky

Inteligence duše

180 Kč
144 Kč
Léčba kočkou - 20%
(1x)
Když získáte lásku kočky, najdete v ní kamarádku, léčitele a ochránce, který se nelekne žádných překážek.
esoterika a astrologie
Ukázky

Léčba kočkou

209 Kč
167 Kč
Marcelka z hor 2 - 20%
Druhé pokračování knihy Marcelka z hor vzniklo s cílem přinést odpovědi na další otázky související s mysteriem života a také se zde objevují témata zcela nová, týkající se například smrti či výkladu jinotajů z Bible.
esoterika a astrologie
Ukázky

Marcelka z hor 2

320 Kč
256 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>