Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024
naučné, obrazové

Malování prstíky - 11%
Malování pomocí prstíků je skvělá kreativní činnost, díky které děti naplno zapojí jak svou představivost, tak si procvičí a zlepší jemnou motoriku. Děti objeví kouzelný svět obrázků z otisků!
naučné, obrazové

Malování prstíky

224 Kč
199 Kč
Maluj a stříhej - Zvířata - 11%
Tato knížka je určená pro děti, které se učí zacházet s nůžkami a stříhat podle vyznačených čar. V knize na ně čeká milá partička zvířecích kamarádů, se kterou si užijí skvělou zábavu. Opatrně vytrhněte dítěti z knihy jednotlivé stránky.
naučné, obrazové

Maluj a stříhej - Zvířata

143 Kč
127 Kč
Moje první kniha o lidském mozku - 11%
Objevte, jak funguje lidský mozek.
naučné, obrazové

Moje první kniha o lidském mozku

260 Kč
231 Kč
Moje super samolepky - Mláďata - 11%
Medvídek Míša, tygřík Tom, slonice Sára, maminka zebra s mládětem... Obrázky jsou téměř hotové, něco jim ale stále chybí. Použij samolepky k dotvoření zvířecích mláďat a užij si při tom spoustu zábavy. Zjisti, jak zvířátka se svými mláďaty žijí, kdo
naučné, obrazové

Moje super samolepky - Mláďata

89 Kč
79 Kč
Na farmě - Hravé otisky - 11%
Kniha nabízí spoustu nápadů pro kreativní tvoření pomocí otisků prstíků a bramborových razítek. Otiskněte si zvířecí kamarády s farmy.
naučné, obrazové

Na farmě - Hravé otisky

179 Kč
159 Kč
Najdi mě - Atlas světa - 11%
(1x)
Objevujte na stránkách této úžasné zvukové knížky přes 200 zvuků z celého světa! Celý svět na stránkách doslova ožije, jakmile u ilustrací stisknete vyznačené místo.
naučné, obrazové

Najdi mě - Atlas světa

449 Kč
399 Kč
Peppa Pig - Hrátky s magnetkami - 11%
Hurá, svítí sluníčko! Peppa, Tom, maminka a tatínek se vypravili na pláž. Kdo se k nim přidá? 16 barevných magnetek umožní dětem vymyslet a rozehrát vlastní příběhy prasátka Peppy a jejích kamarádů!
naučné, obrazové

Peppa Pig - Hrátky s magnetkami

296 Kč
263 Kč
Poznávám zvuky Na farmě - 11%
Vydej se na rušnou farmu na stránkách této knížky a poslechni si přitom zvuky zvířat! Seznámíš se se zábavnými hospodářskými zvířaty a podíváš se, jak to chodí na farmě.
naučné, obrazové

Poznávám zvuky Na farmě

296 Kč
263 Kč
První učení 2+ - 11%
Perfektně přizpůsobený sešit pro malé ručičky. Více než 90 nálepek, poutavé aktivity a rozvoj dovedností prostřednictvím her a zábavných úkolů.
naučné, obrazové

První učení 2+

179 Kč
159 Kč
Samolepky pro nejmenší Autíčko - 11%
Tento samolepkový sešit s autíčkem a mnoha zvířecími kamarády uvnitř se skvěle hodí na cesty nebo na dlouhé chvíle, kdy potřebujete své dítě zaujmout nějakou aktivitou, která ho bude zároveň bavit i rozvíjet.
naučné, obrazové

Samolepky pro nejmenší Autíčko

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>