Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2024
předškoláci

Co dělají pocity? - 11%
(2x)
Laskavá obrázková knížka (nejen) o emocích. Půvabné ilustrace doprovázené krátkými, poetickými texty vybízejí k otázkám a hledání odpovědí.
předškoláci

Co dělají pocity?

314 Kč
279 Kč
Husa Líza a vánoční hvězda - 11%
(1x)
Když husa Líza zjistí, že na vánočním stromě chybí hvězda, vydá se na dlouhou cestu, aby z oblohy uloupla jednu zářící hvězdu. Je jí jedno, jak dlouhé bude její putování, ona se nevzdá!
předškoláci

Husa Líza a vánoční hvězda

194 Kč
172 Kč
Atlas sopek - 11%
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
předškoláci
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
239 Kč
Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím? - 11%
Seznamte se s různými typy vodních toků a také s rostlinami a zvířaty, které je obývají, pomocí naší party zvířat. Poznejte s partou zvířecích kamarádů různé typy vodních toků a uvidíte, jakou roli v daném ekosystému mají!
předškoláci

Vezmi mě domů. Do jaké vody patřím?

206 Kč
183 Kč
Velká kniha mořské havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč krabi chodí jen do strany? Která ryba umí mrkat? Proč tučňáci polykají oblázky? V knize jsou ukryté nejen odpovědi na tyto i další otázky z podmořského světa, ale také patnáct sardinek a různí mořští tvorové.
předškoláci

Velká kniha mořské havěti

269 Kč
239 Kč
Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
předškoláci
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Karel IV. Únos v Paříži - 11%
Bářino první a nejprodávanější dobrodružství v novém vydání! Bára našla na půdě starý atlas, vůbec přitom ale netušila, jaké skrývá tajemství. Vypravte se s Bárou za Karlem IV.
předškoláci

Karel IV. Únos v Paříži

224 Kč
199 Kč
Klobouk na pařezu 1 - 11%
S nekonvenčním časopisem můžete poznávat zajímavá místa, kutit a vyrábět, vymýšlet příběhy, hrát si, složit si knížku, soutěžit, malovat, vzpomínat, cestovat světem, poznávat přírodu, architekturu i historii, luštit a hádat.
předškoláci

Klobouk na pařezu 1

90 Kč
80 Kč
Pes nám spadla - 11%
To nejlepší z dětské poezie oblíbeného českého autora.
předškoláci
Ukázky

Pes nám spadla

242 Kč
215 Kč
Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 149 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>