Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
učebnice - vzdělání

Knulp - 20%

Jedna z nejpopulárnějších a nejpůsobivějších drobných próz německého nositele Nobelovy ceny za literaturu vychází v dvojjazyčné, česko-německé podobě. Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a němčinou ve formátu ePub a mobi.

učebnice - vzdělání
Ukázky

Knulp

188 Kč
150 Kč
Maturita - Český jazyk - 20%
Maturita bez obav! Třicet vypracovaných maturitních témat pro vás bude základem k úspěšnému složení maturitní zkoušky z českého jazyka.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Maturita - Český jazyk

89 Kč
71 Kč
Maturita - Literatura - 20%
Maturita bez obav! Třicet vypracovaných maturitních témat pro vás bude základem k úspěšnému složení maturitní zkoušky z literatury. Každé téma je zpracováno na jednom listu tak, aby se list dal použít jako základ vaší vlastní přípravy nebo jako tahák!!!
učebnice - vzdělání
Ukázky

Maturita - Literatura

89 Kč
71 Kč
Dějiny pedagogiky - 20%
Publikace je nezbytným studijním materiálem pro studenty učitelství všech fakult a všech oborů na fakultách pedagogických.Tematizuje problematiku dějin výchovy a vzdělání v období novověku a v době moderní, sleduje období 17. až poloviny 20. století.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Dějiny pedagogiky

305 Kč
244 Kč
Angličtina pro lamy - 20%
Angličtinář s mnohaletou praxí napsal knížku o anglickém jazyce, která je vtipná, a přitom poučná. Oslovit může nejen věčné začátečníky, ale i studenty, kteří mají potíže s tradičními učebnicemi nebo si prostě chtějí něco ujasnit.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro lamy

239 Kč
191 Kč
Angličtina na rovinu III - 20%
V třetí díle této série se opět setkáte s lehce humoristickou formou pojednávající o typických problémech, na které narážejí čeští studenti angličtiny na všech úrovních. Text poskytuje praktické, srozumitelné rady, jak je překonat.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina na rovinu III

259 Kč
207 Kč
Angličtina pro samouky a věčné začátečníky - 20%
Učebnice angličtiny pro samouky akceptuje český způsob samostudia (oboujazyčné komentáře, řadu konverzací, příkladů a cvičení z tuzemského prostředí ad.).
učebnice - vzdělání
Ukázky

Angličtina pro samouky a věčné začátečníky

349 Kč
279 Kč
Autoškola 2023 - 20%
Učebnice je určena pro žáky autoškol, běžné řidiče i řidiče referentských vozidel, kteří si potřebují zopakovat pravidla provozu na silničních komunikacích, naučit se nové dopravní značky i předpisy a ověřit své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Autoškola 2023

179 Kč
143 Kč
Domácí procvičování - čeština pro prvňáčky - 20%
Procvičování češtiny krok za krokem od jednodušších po ty mírně složitější úkoly. Děti si protrénují rozpoznávání písmenek, čtení slov i vět, porozumění textu, jednoduché psaní a mnoho dalšího.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Domácí procvičování - čeština pro prvňáčky

149 Kč
119 Kč
Filozofie a její terminologie - 20%
Učíte se na zkoušku z filozofie? Pak si rozhodně pořiďte tuto jedinečnou učebnici. Naleznete v ní hlavní pojmy, se kterými se setkáte při studiu filozofie, výstižně vysvětlené a seřazené do logických celků.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Filozofie a její terminologie

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 146 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>