Nejprodávanější tituly - leden 2024
historické osobnosti

Jak nakrmit diktátora - 20%
(3x)
Witolda Szabłowského napadla otázka, kdo vařil nejhorším diktátorům 20. století, když utlačovali a masakrovali obyvatele vlastních zemí? Co mohou říct o historii lidé, kteří se denně starali o jejich jídelníček?
historické osobnosti
Ukázky

Jak nakrmit diktátora

199 Kč
159 Kč
Evžen Savojský - 20%
Evžen Savojský zůstává dodnes fenoménem, vojevůdcem, jehož kariéra je stále předmětem živého zájmu historiků i čtenářů.
historické osobnosti
Ukázky

Evžen Savojský

199 Kč
159 Kč
Marie Terezie B1/B2 - 11%
Na stránkách knihy máte možnosti nahlédnout do soukromého života jedné z nejmocnějších žen své doby a poznat Marii Terezii jako milující a věrnou manželku, něžnou, ale i přísnou matku.
historické osobnosti

Marie Terezie B1/B2

242 Kč
215 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
historické osobnosti
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Boss Babiš - 20%
(9x)
Boss Babiš je reportážní kniha o temném světe miliardáře a politika Andreje Babiše. Shrnuje, v čem je oligarcha Babiš nebezpečný, jak zbohatl, s kým se zapletl a co všechno ještě tají.
historické osobnosti
Ukázky

Boss Babiš

249 Kč
199 Kč
Vratislav - První král Čechů - 11%
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
historické osobnosti
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

403 Kč
358 Kč
Michail Gorbačov - 20%
Proč vlastně proběhla listopadová revoluce 1989 tak pokojně? Jakou osobní úlohu sehrál Michail Gorbačov v tom, že proti demonstrujícím nezasáhly ani naše armáda, bezpečnost či milice, ač byly připraveny?
historické osobnosti
Ukázky

Michail Gorbačov

254 Kč
203 Kč
Rudý car - 11%
V Rusku a možná po celém světě mezi levicově exponovanými lidmi mnohdy přežívá chápání Stalina jako architekta socialismu, vítěze nad nacisty a tvůrce sovětského impéria.
historické osobnosti

Rudý car

215 Kč
191 Kč
Kauza Jan Masaryk (nový pohled) - 11%
(1x)
Pátrání po okolnostech smrti Jana Masaryka připomíná křižovatku slepých uliček. Ať už kriminalisté, historici a publicisté sledovali domněnku ministrovy sebevraždy, anebo se vydali po stopách a motivech vražedného činu,...
historické osobnosti
Ukázky

Kauza Jan Masaryk (nový pohled)

294 Kč
262 Kč
Nápravník zažitých nepravd
Nápravník zažitých nepravd (o Václavu Klausovi) vznikl na základě rozhovorů, které měl jeho autor skvělou možnost vést přímo se stále aktivním prezidentem v rámci návštěv na Hanspaulce přibližně od počátku jara 2014 do konce zimy tohoto roku.
historické osobnosti

Nápravník zažitých nepravd

62 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 151 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>