Nejprodávanější tituly - leden 2024
společenské vědy

Jako člověk - 11%
(1x)
V katastrofických filmech bývá konflikt mezi lidmi a inteligentními stroji líčen jako nevyhnutelný, navíc s deprimujícím výsledkem. Stuart Russell v této přelomové knize tvrdí, že se takovému scénáři můžeme vyhnout .
společenské vědy
Ukázky

Jako člověk

358 Kč
318 Kč
Sedm zákonů - 11%
(7x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
společenské vědy
Ukázky

Sedm zákonů

403 Kč
358 Kč
Stručné odpovědi na velké otázky - 20%
(1x)
Hawking ve své poslední publikované knize určené širokému okruhu čtenářů zkoumá řadu z největších záhad vesmíru, i potenciální problémy, kterým čelí nebo může čelit lidstvo na naší domovské planetě.
společenské vědy
Ukázky

Stručné odpovědi na velké otázky

198 Kč
158 Kč
Mytologie Slovanů - 11%
(2x)
Kniha představuje jedinečný pokus o rekonstrukci slovanské mytologie a slovanského náboženství. Giesztor v ní zkoumá panteon slovanských bohů, rituály spojené s jejich uctíváním, včetně střetávání se slovanských náboženství s křesťanstvím.
společenské vědy

Mytologie Slovanů

403 Kč
358 Kč
Co je to populismus? - 11%
Všude po celém světě jsou populisté na vzestupu – Donald Trump, Silvio Berlusconi, Marine Le Penová. Co ale přesně je populismus? Jaký je rozdíl mezi pravicovým a levicovým populismem?
společenské vědy

Co je to populismus?

141 Kč
126 Kč
Opuštěná společnost - 11%
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
231 Kč
Nové zbraně vlivu - 11%
(2x)
Manipulativní techniky a jak se jim bránit – tváří v tvář i na internetu. Pojišťovákovi jste sympatičtí, zkusí vám vyjednat speciální nabídku. Lékárnici sympatičtí nejste: co vás to napadlo, chtít jiné dětské vitamíny než ty nejdražší?
společenské vědy

Nové zbraně vlivu

539 Kč
479 Kč
Střední odborné školy v Československu v době komunismu - 11%
Hlavním cílem této publikace je na základě historicko-pedagogického výzkumu představit každodenní život středních odborných škol v Československu v době komunismu na příkladu bývalého Jihomoravského kraje.
společenské vědy

Střední odborné školy v Československu v době komunismu

410 Kč
364 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(4x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?
společenské vědy
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

279 Kč
Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka - 11%
Pracovní sešit zaměřený na období podzimu je rozdělený na dvanáct týdenních bloků s jednoduchými popisy činností. Veškeré aktivity jsou rozepsány na jednotlivé dny a autorka dbá na jejich vyváženost v kontextu celého týdne.
společenské vědy

Podzim ťuká na vrátka, připravte se, zvířátka

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 575 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 58 > >>