Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
přírodní vědy

Krajina jako antropologická čítanka - 20%
Kolektivní monografie „Krajina jako antropologická čítanka“ obsahuje patnáct odborných studií věnovaných problematice krajiny. Na krajinu jednotlivé příspěvky nahlížejí z různých úhlů, které spojuje jednotný antropologický diskurs.
přírodní vědy
Ukázky

Krajina jako antropologická čítanka

220 Kč
176 Kč
Lepší polovička - 20%
Ženy žijí déle než muži. Mají silnější imunitní systém. Dokážou se lépe vypořádat s nádorovým onemocněním i s hladem a vidí svět v širším barevném spektru. Ve všech fázích života si zkrátka vedou lépe než muži. Čím to je? A proč se nám vštěpuje opak? Oceňovaný lékař a vědec Shäron Moalem hledal odpovědi na tyto otázky a zjistil, že důvod tkví v naší genetické výbavě. Dva chromozomy X poskytují ženám v boji o přežití značnou výhodu.
přírodní vědy
Ukázky

Lepší polovička

279 Kč
223 Kč
Metabolický motor - 20%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
přírodní vědy
Ukázky

Metabolický motor

424 Kč
339 Kč
Moudrost vlků - 20%
(1x)
Žádné zvíře se svým sociálním chováním nepodobá člověku tak jako vlk. Elli H. Radingerová, nejrespektovanější německá odbornice na život vlků, už mnohokrát zažila, jak se vlci zranili při lovu nebo v boji.
přírodní vědy
Ukázky

Moudrost vlků

279 Kč
223 Kč
Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
přírodní vědy
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
O času a vodě - 20%
(1x)

Když byl Andri Snaer Magnason požádán, aby napsal text na pamětní desku za zaniklý ledovec Ok, zaskočilo ho to. Právě na tomto ledovci strávili jeho prarodiče líbánky a stali se zakladateli Islandské glaciologické společnosti.

přírodní vědy
Ukázky

O času a vodě

298 Kč
238 Kč
Radost z pozorování ptáků v lese - 20%
Pozorování ptáků v lese není pro ty, kdo mají naspěch nebo jsou nedočkaví.
přírodní vědy
Ukázky

Radost z pozorování ptáků v lese

237 Kč
190 Kč
Svět podle fyziky - 20%
(2x)
Jim Al-Khalili mistrné osvětluje nejhlubší poznatky moderní fyziky a vysvětluje, co nám tato zásadní veda říká o vesmíru a povaze samotné reality.
přírodní vědy
Ukázky

Svět podle fyziky

319 Kč
255 Kč
Tichá země - 20%
Dave Goulson zkoumá souvislosti mezi klimatickou změnou, přírodou, volně žijícími živočichy a rostlinami a zmenšující se biodiverzitou a analyzuje zhoubný dopad na planetu a její obyvatele.
přírodní vědy
Ukázky

Tichá země

318 Kč
254 Kč
Užitečné bakterie pro zdravou pokožku - 20%
Kůže je naším nejrozsáhlejším tělesným orgánem, proto je nezbytné o ni dobře pečovat.
přírodní vědy
Ukázky

Užitečné bakterie pro zdravou pokožku

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 84 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>