Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
rodina a dítě

Jak se zbavit plenek - 20%
Jak poznáte, že vaše dítě je zralé na odplenkování a jak potom na to?
rodina a dítě
Ukázky

Jak se zbavit plenek

209 Kč
167 Kč
Jsi tam, brácho? - 20%
(4x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
rodina a dítě
Ukázky

Jsi tam, brácho?

188 Kč
150 Kč
Odemykání dětského potenciálu - 20%
(1x)

Každé dítě je génius, jen potřebuje objevit své přirozené talenty. Od autora bestselleru Pozitivní leader. Knižní zpracování kurzů a seminářů pro rodiče, děti a studenty, které vedou světově uznávaný kouč Jan Mühlfeit spolu s lektorkou Katkou Novotnou, vám pomůže pochopit, v čem vaše děti vynikají.

rodina a dítě
Ukázky

Odemykání dětského potenciálu

279 Kč
223 Kč
Tátovi a taky Mámě - 20%
Autorka vám touto knihou přiblíží dosud nepoznaný svět novopečeného táty. Vychází ze svých zkušeností, vše vysvětluje jasně a bez zbytečných slov. Seznámíte se s potřebami malého miminka, naučíte se o ně postarat a dostanete rady, jak podpořit svou ženu v roli matky.
rodina a dítě
Ukázky

Tátovi a taky Mámě

209 Kč
167 Kč
Zachovejte klid, vaše žabka dospívá - 20%
Puberta – vzrušující, ale pro spoustu dětí i velice těžké období. Prochází mnoha změnami a obzvlášť potřebují trpělivost a důvěru svých rodičů. Udržet při výchově dospívajících rovnováhu mezi otevřenou myslí (mindfulness) a vřelým srdcem přitom vůbec není snadné.
rodina a dítě
Ukázky

Zachovejte klid, vaše žabka dospívá

209 Kč
167 Kč
Nadané dítě - 20%
Každý rodič i učitel si přeje, aby děti byly šťastné a úspěšné. Ale nadané děti jsou natolik specifické, že jejich motivace, chování, myšlení i prožívání můžou být okolím nesprávně interpretovány a přinášet jim tak trápení, nepochopení a problémy.
rodina a dítě
Ukázky

Nadané dítě

271 Kč
217 Kč
Prvopočáteční čtení a psaní - 20%
Učitelé v praxi i studenti pedagogických oborů prohloubí své znalosti na poli práce se živou abecedou a se slabikářem, jaký typ slabikáře si vybrat, které pomůcky je možné využívat a jak celkově přistupovat k výuce čtení a psaní.
rodina a dítě
Ukázky

Prvopočáteční čtení a psaní

288 Kč
230 Kč
Logopedické písničky - 20%
Procvičování správné výslovnosti pomocí říkanek napsaných na melodie známých lidových písniček? To je ono! Z povinnosti cvičit logopedii se stane zábava, kterou si užijí děti i dospělí.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedické písničky

179 Kč
143 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
rodina a dítě
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Pedagogika - 20%
Tato publikace slouží k základní orientaci v pedagogice jako moderní vědě. Je koncipována jako učebnice základů pedagogiky a didaktiky s úvodem do sociální pedagogiky, pedagogického výzkumu a diagnostiky žáka.
rodina a dítě
Ukázky

Pedagogika

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 97 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 10 > >>