Nejprodávanější knihy - leden 2024
psychologie

Měsíc radosti - 11%
Je prokázáno, že i drobné pravidelné pozitivní zkušenosti vedou ke zlepšení zdravotního stavu, prohloubení přátelských vztahů a prodloužení života. Radost funguje jako protiváha stresové zátěže a zmírňuje úzkosti a obavy.
psychologie

Měsíc radosti

302 Kč
268 Kč
Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky - 11%
Jaké je to být mámou čtyř, šesti, devíti dětí? Jak žijí rodiny, kde jsou v ložnici minimálně čtyři dětské postele? Sedmi rozhovorům, kterým dominují ženy - mnohamámy, sekundují dva rozhovory s muži, protože kde je máma, je i táta.
psychologie
Ukázky

Mnohamámy aneb rodičovství beze slupky

312 Kč
278 Kč
Nespokojenost v civilizaci - 11%
Jedna z nejslavnějších knih Sigmunda Freuda se zabývá naší lidskou kulturou, která je založena na potlačování vrozených pudů člověka, což mu znemožňuje realizaci dlouhodobého štěstí a je příčinou mnoha duševních nemocí.
psychologie

Nespokojenost v civilizaci

261 Kč
232 Kč
Nevědomé fantazie ve vztazích - 11%
Naše hluboké, nevědomé fantazie ovlivňují naše prožívání i naše činy. Někdy nám brání, abychom dosáhli toho, pro co jsme se vědomě rozhodli, jindy nás vedou do situací, které naše rozumná část odmítá.
psychologie

Nevědomé fantazie ve vztazích

359 Kč
319 Kč
Překonávání traumatu - 11%
Traumatické zážitky zanechávají následky, které mnohdy přetrvávají až desítky let. Řadu let se soudilo, že s traumatem nejlépe pomáhá, pokud o něm člověk opakovaně mluví a hledá, co by mohlo jeho následky uzdravit.
psychologie

Překonávání traumatu

287 Kč
255 Kč
Přestaň být hodným klukem! - 6%
(2x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie

Přestaň být hodným klukem!

331 Kč
311 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Skryté příčiny duševních strastí - 11%
Mentální anorexie, deprese, závislost na alkoholu, potíže otěhotnět, sebepoškozování, tetanie a panická porucha… Proč se nemůžeme zbavit katastrofických strachů o své blízké?
psychologie

Skryté příčiny duševních strastí

359 Kč
319 Kč
Trauma a disociace - 11%
Kniha vysvětluje disociaci jako pozadí posttraumatické symptomatiky.
psychologie

Trauma a disociace

359 Kč
319 Kč
Udělej to jako racek. Vy... se na to! - 11%
Nesnášíte konflikty a je pro vás těžké s někým nesouhlasit či vyjádřit svůj názor? S pomocí psychologických rad a cvičení mohou i ti největší odmítači konfliktů udělat krok k sebevědomému nastavení mysli.
psychologie

Udělej to jako racek. Vy... se na to!

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 235 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>