Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
romány

Krabička vzpomínek - 20%
(1x)
Poučení z minulosti nám dává naději na lepší budoucnost. Příběh dvou žen, které dělí tři generace, ale přesto jsou přítelkyně, a o tom, že během sta letech si pro vás život dokáže připravit všemožná překvapení.
romány
Ukázky

Krabička vzpomínek

382 Kč
306 Kč
Shuggie Bain - 20%
(6x)
Shuggie Bain je nezapomenutelným příběhem mladého Hugha "Shuggie" Baina, sladkého a osamělého chlapce, který tráví své dětství v 80. letech ve zchátralém veřejném bytě ve skotském Glasgow.
romány
Ukázky

Shuggie Bain

349 Kč
279 Kč
Zeb - 20%
(3x)

Atraktivní příběh dvou povahově i společensky rozdílných a vyhraněných osobností je vyprávěn na pozadí současné americké reality.

Někdy se stane, že vás opravdový hrdina nechá, abyste se zachránili sami.

romány
Ukázky

Zeb

229 Kč
183 Kč
Bouře nad savanou - 20%
(1x)
Novinářka Nora se při záchraně keňského chlapce dostane na stopu vraždící sekty Mungiki. Její činnost nezůstane bez povšimnutí a Nora brzy nachází výhružné vzkazy.
romány
Ukázky

Bouře nad savanou

189 Kč
151 Kč
Pekárna s vůní skořice - 20%
(3x)
Lovisa Lindegrenová žije v Londýně svůj sen – dokud během jediného týdne nepřijde o práci i o snoubence.
romány
Ukázky

Pekárna s vůní skořice

382 Kč
306 Kč
Vyměnit vodu květinám - 20%
(6x)
Podmanivý příběh silné ženy, která přes všechny rány osudu tvrdošíjně věří ve štěstí. Jemný a zároveň vzrušující příběh, z jehož každé stránky sálá klid, lehce černý humor a nadhled.
romány
Ukázky

Vyměnit vodu květinám

258 Kč
206 Kč
Eleanor se má vážně skvěle - 20%
(7x)
„Když na mě dolehne samota a ticho, když mě obemknou, začnou mě drtit a zařezávají se do mě jako nůž, musím promluvit nahlas, i kdyby jen proto, abych dokázala, že žiju.“ Svérázná, asociální Eleanor Oliphantová všechno zvládá sama.
romány
Ukázky

Eleanor se má vážně skvěle

279 Kč
223 Kč
Jako hvězdy v temné noci - 20%
(4x)
Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala.
romány
Ukázky

Jako hvězdy v temné noci

279 Kč
223 Kč
Noční cirkus - 20%
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
romány
Ukázky

Noční cirkus

298 Kč
238 Kč
Rytmus, já & Malychin - 20%
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 177 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 18 > >>