Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
děti a mládež

ANKA klub rebelek - 20%
Když se Karolína přestěhuje a v pololetí nastoupí do nové školy, ještě vůbec netuší, jaká dobrodružství na ni čekají. Funguje tam totiž ANKA klub rebelek, nejlepší gang na světě!
děti a mládež
Ukázky

ANKA klub rebelek

209 Kč
167 Kč
Brána pekel - 20%
(1x)
Najít cestu do podsvětí, ukrást duši z pekla. Jednoduchý plán, který se může zvrtnout tak na tisíc způsobů. Galaxy „Alex“ Sternová je odhodlaná dostat Darlingtona z pekla – i kdyby ji to mělo stát budoucnost v Léthé a na Yale.
děti a mládež
Ukázky

Brána pekel

349 Kč
279 Kč
D aneb příběh dvou světů - 20%
(1x)

D je mnohem víc než oslava 150. výročí smrti Charlese Dickense. Umožňuje mladým čtenářům pochopit politiku 21. století i změny ve společnosti, je to inspirující příběh o dívce, která se nenechá zdeptat temnými silami.

děti a mládež
Ukázky

D aneb příběh dvou světů

269 Kč
215 Kč
Hraničářův učeň - Kniha sedmnáctá - Arazanini vlci - 20%
V kopcích a údolích Celtiky řádí zlovlci. Jsou to obrovští netvoři, o nichž se myslelo, že patří do mýtů a legend, mnohem větší než obyčejní vlci. A tak se Maddie a Will vydávají do sousední země s cílem odhalit, kdo nebo co za těmito nebezpečnými šelmami stojí.
děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha sedmnáctá - Arazanini vlci

269 Kč
215 Kč
Letní bouřky - 20%
(2x)
Tohle léto bude stát za to! Paulie a Floyd mají spoustu plánů: jezdit na kolech v bikeparku, hrát videohry, chodit na procházky se psem nebo na jídlo do Blinku, a hlavně si konečně sehnat nějaké holky na školní ples.
děti a mládež
Ukázky

Letní bouřky

259 Kč
207 Kč
Melissa - 20%
Každý, kdo se na ni podívá, si myslí, že vidí kluka. Jenže Melissa ví, že je holka. Možná by si to nechala navždy pro sebe, ale pak se dozví, že letošním školním představením bude Šarlotina pavučinka.
děti a mládež
Ukázky

Melissa

209 Kč
167 Kč
Nejhorší mazlíčci na světě - 20%

Musíme vás předem varovat: Z téhle sbírky deseti příběhů o nejbláznivějších domácích mazlíčcích na světě vás bude smíchy bolet břicho!

děti a mládež
Ukázky

Nejhorší mazlíčci na světě

248 Kč
198 Kč
Osudové pouto - Vlci zvěrokruhu - 20%
Erotická fantasy série pokračuje.
děti a mládež
Ukázky

Osudové pouto - Vlci zvěrokruhu

382 Kč
306 Kč
Percy Jackson – Pohár bohů - 20%
Dostat se na vysokou? To je úkol hodný samotného poloboha! Percy Jackson už několikrát zachránil svět a teď doufá, že prožije normální maturitní ročník.
děti a mládež
Ukázky

Percy Jackson – Pohár bohů

279 Kč
223 Kč
Sibiřské haiku - 20%
(5x)

Spisovatelka Jurga Vile vylíčila v knize skutečný osud svého otce. Spolu s ilustrátorkou Linou Itagaki tak odkrývá jedno z nejtemnějších období evropských dějin, sovětskou krutovládu, a vyzdvihuje lidskou odvahu a nezdolnost.

děti a mládež
Ukázky

Sibiřské haiku

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 270 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 27 > >>