Nejprodávanější Kniha - leden 2024
sport a fitness

Rubinsteinovy šachové perly - 11%
(1x)
Kniha obsahuje 100 vyhraných Rubinsteinových partií uspořádaných chronologicky od roku 1907 do 1931. Obsahuje také krátkou biografii Rubinsteina, přehled jeho výsledků, na konci rejstřík hráčů a zahájení.
sport a fitness

Rubinsteinovy šachové perly

314 Kč
279 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
sport a fitness

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
sport a fitness

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Krav Maga Survival - 11%
Zkušený bojovník a instruktor boje zblízka Tom Jayo" Madsen objasňuje bez falešných představ a nereálné akrobacie, jak přežít na ulici.
sport a fitness

Krav Maga Survival

296 Kč
263 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport a fitness
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Josef Masopust
Publikace přináší první ucelený pohled na život a kariéru legendy našeho fotbalu Josefa Masopusta. Je reprezentativním obrazovým dokumentem založeném na dobových fotografiích, z nichž mnohé nebyly dosud nikdy publikovány.
sport a fitness

Josef Masopust

90 Kč
Tenisové drily - 11%
Tato kniha určená jak hráčům, tak trenérům vám ušetří mnoho času a námahy - na jednom místě naleznete přesně to, co potřebujete pro všechny věkové a dovednostní kategorie, pro individuální, i skupinové hodiny.
sport a fitness

Tenisové drily

359 Kč
319 Kč
Triatlon - anatomie - 11%
Zjistěte, co všechno potřebujete k maximalizaci síly, výkonu, rychlosti a vytrvalosti! Tato kniha vám ukáže, jak zlepšit svůj výkon zvýšením svalové síly a zefektivněním každého pohybu.
sport a fitness

Triatlon - anatomie

449 Kč
399 Kč
Cyklistické maso v České kotlině - 11%
Nová kniha Milana Silného popisuje nejdobrodružnější cyklistické akce u nás. Uchopte spolu s ním řídítka, usaďte se do sedla, zařaďte lehké převody a vydejte se na trasy, které jsou nezapomenutelným dobrodružstvím a hlubokým zážitkem.
sport a fitness

Cyklistické maso v České kotlině

350 Kč
311 Kč
Sport a jóga - 11%
Kniha Sport a jóga obsahuje podrobný rozpis cvičení na jedenadvacet týdnů s ilustračními fotografiemi jednotlivých ásán. Každému zájemci snadný a v praxi vyzkoušený návod k dosažení dokonalého souladu.
sport a fitness

Sport a jóga

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 70 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>