Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
přírodní vědy

Smrtící rostliny - 20%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
přírodní vědy
Ukázky

Smrtící rostliny

299 Kč
239 Kč
Co je nového v logice - 20%
Zajímá vás, kam se posunula logika od dvacátého století? Kde všude se logika uplatňuje? Co obnáší spojení logiky a lingvistiky nebo logiky a psychologie?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v logice

160 Kč
128 Kč
Příběhy stromů - 20%
Stromy nás obklopují jen zdánlivě tiše a němě.
přírodní vědy
Ukázky

Příběhy stromů

297 Kč
238 Kč
Anatomie rostlin - 20%
(1x)
Učební text "Anatomie rostlin" shrnuje základní poznatky o stavbě rostlin. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány rostlinné buňce, pletivům, primární a sekundární stavbě vegetativních orgánů a reprodukčním orgánům.
přírodní vědy
Ukázky

Anatomie rostlin

150 Kč
120 Kč
Modlitba za Černobyl - 20%
(5x)
26. dubna 1986 zničila série výbuchů reaktor a budovu 4. energobloku černobylské atomové elektrárny, nacházející se nedaleko od běloruských hranic. Černobylská katastrofa se stala největší technologickou katastrofou 20. století.
přírodní vědy
Ukázky

Modlitba za Černobyl

229 Kč
183 Kč
Pravítko a kružítko - 20%
(1x)
Tato unikátní kniha ukazuje, jak jsou geometrické konstrukce, užívané umělci, řemeslníky či architekty po staletí, nejen užitečné, ale i elegantní. Vstupte do světa geometrie bez měření.
přírodní vědy
Ukázky

Pravítko a kružítko

149 Kč
119 Kč
Prostory geografie - 20%
Ambicí předkládané monografie je představit vybrané – v českém prostředí zatím nepříliš známé – teoretické perspektivy etablované především v posledních dvou desetiletích ve světové (především angloamerické) geografii.
přírodní vědy
Ukázky

Prostory geografie

250 Kč
200 Kč
Sto důležitých věcí o matematice a umění, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte) - 20%
Matematika je nejen jedním z pilířů vědeckého bádání, ale dokáže nám osvětlit i mnoho zdánlivě všedních jevů z každodenního života.
přírodní vědy
Ukázky

Sto důležitých věcí o matematice a umění, které nevíte (a ani nevíte, že je nevíte)

199 Kč
159 Kč
Zničí nás klima, nebo boj s klimatem? - 20%
Nová kniha Václava Klause navazuje na jeho velmi úspěšnou „Modrou, nikoli zelenou planetu“, která vyšla česky v roce 2007 a dočkala se osmnácti cizojazyčných vydání.
přírodní vědy
Ukázky

Zničí nás klima, nebo boj s klimatem?

209 Kč
167 Kč
Podmaněná planeta - 20%
Kniha profesora Univerzity Karlovy v Praze Bedřicha Moldana je druhým, rozšířeným a aktualizovaným vydáním úspěšné publikace, která za rok 2009 získala Cenu rektora Univerzity Karlovy za nejlepší monografii v oboru přírodních a lékařských věd.
přírodní vědy
Ukázky

Podmaněná planeta

310 Kč
248 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 84 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>