Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
rodina a dítě

Porod a budoucnost Homo sapiens - 20%
Tato kniha je o tom, proč vyslovovat otázky, které se týkají možné transformace Homo sapiens v souvislosti s tím, jak přicházíme na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Porod a budoucnost Homo sapiens

150 Kč
120 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Školní poradenství - 20%
Text poskytuje odborný pohled na témata, s nimiž se výchovný poradce v každodenní praxi setkává, a nabízí náměty na řešení problémů, se kterými se musí kompetentně vypořádávat.
rodina a dítě
Ukázky

Školní poradenství

305 Kč
244 Kč
Čtení s porozuměním a hry s jazykem - 20%
Publikace Čteme se skřítkem Alfrédem obsahuje: 1) motivační texty pro děti vhodné k nácviku techniky čtení, hlasitému čtení 2) úkoly pro práci s textem, vedoucí k zaměření pozornosti na porozumění čtenému textu...
rodina a dítě
Ukázky

Čtení s porozuměním a hry s jazykem

149 Kč
119 Kč
Orientace v prostoru a v čase pro děti od 4 do 6 let - 20%
Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji časové orientace a prevenci potíží ve čtení, psaní, matematice a obtíží v získávání studijních dovedností plynoucích z nedostatečně rozvinuté časové orientace, vnímání posloupnosti a následnosti dějů, organizace činností.
rodina a dítě
Ukázky

Orientace v prostoru a v čase pro děti od 4 do 6 let

189 Kč
151 Kč
Drama nadaného dítěte - 20%
Ve své první a nejznámější knize se Alice Millerová zabývá důsledky potlačování v osobní a sociální rovině, příčinami dětských psychických zranění a jejich profylaxí a nakonec i novými možnostmi a způsoby rozpouštění následků raných traumat.
rodina a dítě
Ukázky

Drama nadaného dítěte

139 Kč
111 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
rodina a dítě
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Sociální pedagogika - 20%
Kniha se zaměřuje zejména na oblasti, jako je vliv prostředí a výchovy, sleduje dále rozmanitost výchovných vlivů jednotlivých sociálních prostředí a koncentruje se na některé činnosti, v nichž se realizuje sociálně pedagogická praxe.
rodina a dítě
Ukázky

Sociální pedagogika

254 Kč
203 Kč
Vývoj dítěte v 1.–3. roce - 20%
Simona Lazzari, kvalifikovaná a zkušená instruktorka pro pohybový, sociální a psychický rozvoj malých dětí, poskytuje ve své příručce praxí ověřené rady a postupy týkající se jak psychologie, tak motoriky kojenců a batolat.
rodina a dítě
Ukázky

Vývoj dítěte v 1.–3. roce

254 Kč
203 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 97 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>