Nejprodávanější tituly - leden 2024
ostatní

Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
ostatní
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
České tváře Johna Donna Česká překladová recepce poezie - 11%
Kniha českému čtenáři poprvé podrobně představuje osobnost a autorský styl Johna Donna, vedle Shakespeara nejvýznamnějšího anglického lyrika přelomu 16. a 17. století.
ostatní

České tváře Johna Donna Česká překladová recepce poezie

243 Kč
216 Kč
Čeští Chorvaté – chorvatské stopy v českých zemích - 11%
Od počátků raně středověkého českého státu a zmínek o kmenech Českých Charvátů, přes bohaté kontakty v období renesance a národního obrození až po moderní dějiny jsou patrné intenzivní a velmi srdečné vztahy českého a chorvatského národa.
ostatní

Čeští Chorvaté – chorvatské stopy v českých zemích

288 Kč
256 Kč
Daisy Jones & The Six - 11%
(4x)
NEW YORK TIMES BESTSELLER • A gripping novel about the whirlwind rise of an iconic 1970s rock group and their beautiful lead singer, revealing the mystery behind their infamous breakup.
ostatní

Daisy Jones & The Six

242 Kč
215 Kč
Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno - 11%
Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat.
ostatní
Ukázky

Degustační příručka aneb jak přijít vínu na jméno

216 Kč
192 Kč
Dějiny osobně prožité a protrpěné - 11%
Autor vzpomíná na dětství syna českého otce a německé matky v předválečném pohraničí, pokračuje protektorátem a poválečnými zkušenostmi – ze studia, z vězení, z amnestie, z práce v továrně, z redakční činnosti a z mnoha dalších profesí.
ostatní

Dějiny osobně prožité a protrpěné

324 Kč
288 Kč
Deník tvrdohlavého režiséra - 11%
Ostře, odvážně, osobně. Neopakovatelný pohled do světa oceňovaného režiséra. Václav Marhoul je na české filmové scéně úkazem, který nemá obdoby.
ostatní

Deník tvrdohlavého režiséra

359 Kč
319 Kč
Diář - Kalendárium filozofů a vědců - 11%
Tento diář vznikl s cílem uspokojit praktickou potřebu každodenního plánování, nezbytného v každé profesi, a zároveň představit populárním způsobem významné vědecké objevy, filozofické úvahy, metody a klíčové postavy vědy a filozofie.
ostatní

Diář - Kalendárium filozofů a vědců

204 Kč
182 Kč
Divočina v zahradě - 11%
Divokou přírodu máme přímo pod nosem - v zahradách a parcích, v mezerách v chodníku a v zemi pod svýma nohama. Dave Goulson nahlíží do kompostu, vrtá se v hlíně a noří se do zahradního jezírka.
ostatní
Ukázky

Divočina v zahradě

358 Kč
318 Kč
Doba temna - 11%
(2x)

Zpráva o těžkostech triviální reality od populární komičky.

Skončíš v nenáviděné práci v ofisu, začneš chápat, že podobnou přítrž by si zasloužilo i tvé manželství, konečně se odvážíš vnímat sama sebe a své potřeby a bum!

ostatní

Doba temna

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>