Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
česká

Modrá košile - 20%
(2x)
Feťáci, zloději, opilci, mrtvoly, bezdomovci a špína zažraná do postav z obou stran zákona, které Modrá košile ukazuje ve své nahotě a charakterových úchylkách, se jako nekonečná nit táhne příběhem ukazující život na samém dně společnosti ...
česká
Ukázky

Modrá košile

149 Kč
119 Kč
Monstru podoben - 20%
Třetí svazek ojedinělého a mimořádně rozsáhlého díla mapuje historii tuzemské vraždy v letech 1993 až 1999.
česká
Ukázky

Monstru podoben

299 Kč
239 Kč
Muž s kanadským trávníkem - 20%
Povídka Muž s kanadským trávníkem patří mezi polozapomenuté literární počiny legendárního spisovatele a humoristy Miloslava Švandrlíka.
česká
Ukázky

Muž s kanadským trávníkem

99 Kč
79 Kč
Nápady laskavého čtenáře - 20%
Notně rozverné a lehce nactiutrhačné literární parodie, v nichž Michal Viewegh s nadhledem suverénně napodobuje styl jedenácti českých a deseti světových autorů. Povídky, které Bohumil Hrabal, Josef Škvorecký, Ladislav Fuks nebo i třeba Zdeněk Svěrák či Ernest Hemingway nenapsali… ale klidně napsat…
česká
Ukázky

Nápady laskavého čtenáře

179 Kč
143 Kč
Naplněná proroctví - 20%
Věštby vždy lákaly a lákají i dneska… Kdo by rád nepoznal, co ho čeká? Nebo celé lidstvo? Vybrali jsme na dvě desítky příběhů, které vyprávějí (třebaže fiktivní) přímí účastníci dávných i novějších proroctví, jež se skutečně vyplnila.
česká
Ukázky

Naplněná proroctví

229 Kč
183 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 1 - 20%
(1x)
Kdo by neznal žáky Kopyta a Mňouka, dvojici raubířů, detektivů i statečných hrdinů z malého posázavského městečka. Svým důvtipem a fantazií občas zavaří nejen sobě, ale i svým sousedům, učiteli Pěničkovi i nadporučíku a později kapitánu Ošmerovi. Do nejednoho vyšetřování vtáhnou také kastelána Štětku nebo hajného Breburdu. Přes všechny své velkolepé patálie, rozbitá kolena a školní průšvihy jsou Kopyto s Mňoukem vždy na stopě pořádnému dobrodružství. Ať už je vám pět nebo padesát, Švandrlíkovy hrdiny od Sázavy si zamilujete. O to víc, přičtete-li k nim nádherné Nepraktovy ilustrace.
česká
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 1

209 Kč
167 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

česká
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3. - 20%
(1x)

Žáci Kopyto a Mňouk se vrací už potřetí!  Oblíbení žáci z Posázaví jsou znovu tady a s nimi i hromada nových dobrodružství. Rádi byste se dozvěděli, kterak si poradit s potopou nebo se lstivým hrobníkem? Kopyto a Mňouk mají řešení pro každou lapálii, a ani tentokrát na to nejsou sami.

česká
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 3.

199 Kč
159 Kč
Old Surehand II. - V horách Skalistých - 20%
Oblíbený román Karla Maye z Divokého západu s Vinnetouem a Old Shatterhandem.
česká
Ukázky

Old Surehand II. - V horách Skalistých

249 Kč
199 Kč
Ospalá slovanská díra - 20%
(1x)
Zlín ve 13. století. Místo, kde se sváří staré síly s novými. Veterán Henslin se po deseti letech v cizině ve službách svého pána vrací do rodného Zlína. Jenže za tu dobu se město značně proměnilo...
česká
Ukázky

Ospalá slovanská díra

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>