Nejprodávanější e-knihy - leden 2024
naučná, odborná a učebnice

Zachovejte klid, vaše žabka dospívá - 20%
Puberta – vzrušující, ale pro spoustu dětí i velice těžké období. Prochází mnoha změnami a obzvlášť potřebují trpělivost a důvěru svých rodičů. Udržet při výchově dospívajících rovnováhu mezi otevřenou myslí (mindfulness) a vřelým srdcem přitom vůbec není snadné.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zachovejte klid, vaše žabka dospívá

209 Kč
167 Kč
Závod míru aneb Tour Východu - 20%
Od roku 1948 lákal Závod míru diváky, fanoušky, stal se přehlídkou světové amatérské cyklistiky. Na západ od našich hranic se o této cyklistické senzaci psalo jako o Tour de France východu.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Závod míru aneb Tour Východu

249 Kč
199 Kč
Zenový kompas - 20%
Zenový kompas je jednoduchou, jasnou a mnohdy humornou ukázkou základního učení hlavních buddhistických tradic (kulminujících v zenu) přednesenou jedním z nejoblíbenějších zenových mistrů 20. století. 2. upravené vydání.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zenový kompas

255 Kč
204 Kč
Zmizelé koleje, zmizelá nádraží - 20%
Železnice nám přinesla nejen revoluci v dopravě osob a zboží, ale také nové architektonické prvky přetvářející ráz krajiny. Tato kniha Vám jedinečným, výpravným způsobem přiblíží historii české železnice – seznámíte se s již zaniklými tratěmi i nadobro ztracenými malebnými nádražíčky a samozřejmě poznáte tratě, železniční uzly a nádraží, která původní trasy a stavby nahradila.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Zmizelé koleje, zmizelá nádraží

669 Kč
535 Kč
Ženy (a muži) ve zpravodajských redakcích - 20%
Publikace je v českém prostředí prvním uceleným pohledem na řadu faktorů, které ovlivňují situaci novinářů a novinářek a spolupodílejí se tak i na genderové diskriminaci v profesi.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Ženy (a muži) ve zpravodajských redakcích

130 Kč
104 Kč
Boží poselství světu - 20%
Je Bůh mstivá nadpřirozená bytost mužského pohlaví, která vyžaduje poslušnost, trestá a odměňuje? A existuje nebe? Walsch rozkrývá mnohé z oblastí, v nichž podle jeho názoru lidstvo zcela mylně chápe Boha.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Boží poselství světu

229 Kč
183 Kč
Církevní dějiny – novověk - 20%
Druhý díl Církevních dějin, který navazuje na předchozí zpracování církevní historie v antice a středověku, je vymezen obdobím sahajícím od počátků protestantské reformace až po předvečer Velké francouzské revoluce.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Církevní dějiny – novověk

594 Kč
475 Kč
Co je nového v logice - 20%
Zajímá vás, kam se posunula logika od dvacátého století? Kde všude se logika uplatňuje? Co obnáší spojení logiky a lingvistiky nebo logiky a psychologie?
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Co je nového v logice

160 Kč
128 Kč
Diagnostika a léčba osteoporózy a dalších onemocnění skeletu - 20%
Publikace určená studujícím medicíny a mladým lékařům ve specializační přípravě z interních oborů, ortopedie a traumatologie se věnuje diagnostice a léčbě nejčastějších onemocnění skeletu s hlavním akcentem na problematiku osteoporózy.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Diagnostika a léčba osteoporózy a dalších onemocnění skeletu

190 Kč
152 Kč
Diskursivní teorie liberální demokracie - 20%
(1x)
Výbor textů obsahuje studie a doplňky Jürgena Habermase k jeho diskursivní politické a právní teorii demokratického právního státu.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Diskursivní teorie liberální demokracie

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>