Nejprodávanější knihy - leden 2024
základní školy

Hravý zeměpis 9 –  učebnice - 11%
Poslední díl z řady učebnic zeměpisu s podtitulem - Lidé a hospodářství.
základní školy

Hravý zeměpis 9 – učebnice

212 Kč
189 Kč
Hravý zeměpis 9 – pracovní sešit - 11%
Pracovní sešit je tvořen moderním a inovativním přístupem. Cvičení se vyznačují tvořivostí, obsahovou a typologickou pestrostí a motivují žáky k práci.
základní školy

Hravý zeměpis 9 – pracovní sešit

115 Kč
102 Kč
Praktický atlas světa - 11%
Poznejte náš rozsáhlý a složitý svět skrze mapy. V době, kdy se s neuvěřitelnou rychlostí dozvídáme o událostech i v tom nejzapadlejším koutě naší planety, je kvalitní atlas neocenitelným pomocníkem při orientaci v dnešním nestálém světě.
základní školy

Praktický atlas světa

404 Kč
359 Kč
Zeměpis. Spolu to zvládneme - 11%
Jedním z hlavních předmětů v školních osnovách je zeměpis. Panuje totiž všeobecná shoda v tom, že je důležité, aby každý měl alespoň základní znalosti o světě.
základní školy

Zeměpis. Spolu to zvládneme

359 Kč
319 Kč
Zpěvník 2 - Míša Růžičková - 11%
Druhý zpěvník Míši Růžičkové přináší přes tři desítky dalších oblíbených dětských písniček, známých ze stovek vystoupení i z televizních pořadů pro děti, s barevnými ilustracemi.
základní školy

Zpěvník 2 - Míša Růžičková

215 Kč
191 Kč
Barevná flétnička 1 - 11%
Barevná flétnička je pracovní sešit pro začínající flétnisty ve věku od 4 do 7 let. Děti se pomocí pastelek a postaviček hajného Honzíka, gymnastky Gábinky, doktora Davídka, psa Alíka a kočky Cecilky učí první noty.
základní školy
Ukázky

Barevná flétnička 1

117 Kč
104 Kč
Hravý slabikář - 11%
Slabikář obsahuje řadu básniček a pohádkových textů, které jsou doprovázeny barevnými ilustracemi v množstvím detailů určených k rozvoji představivosti. Clekem 128 stran je zpracováno hravou a zábavnou formou s množstvím úkolů, které pomohou s dalším rozvojem grafomotoriky a logického myšlení. Slabikář je součástí ucelené koncepce pro výuku českého jazyka na 1. stupni základních škol. V rámci této koncepce si učitelé mohou doplnit tradiční učebnice a pracovní sešity o další pomůcky, které komplet dotvářejí.
základní školy

Hravý slabikář

145 Kč
129 Kč
Matematické úkoly pro prvňáky - 11%
V publikaci si děti zábavnou formou procvičí základní matematické učivo 1. třídy.
základní školy

Matematické úkoly pro prvňáky

179 Kč
159 Kč
Můj čtenářský deník pro 1. stupeň - 11%
Čtenářský deník obsahuje předtištěnou osnovu pro zápis záznamu přečtených knih. Navíc je doplněn 20 kreativními úkoly, které se vztahují k jednotlivým záznamům. Ideálně doplňuje naši ucelenou řadu učebnic a pracovních sešitů češtiny pro 1. stupeň ZŠ. Čtenářský deník rozšiřuje nabídku nástrojů, které mohou učitelé a žáci při výuce využít. Osnova jednotlivých zápisů usnadňuje zaznamenat všechny podstatné informace.
základní školy

Můj čtenářský deník pro 1. stupeň

98 Kč
87 Kč
Otestuj si znalosti – Vlastivěda pro 4. třídu - 11%
Ahoj kluci, ahoj holky! Máte rádi výzvy? Chcete zjistit, které věci vám jdou, a kde je třeba trošku přidat? Otestujte sami sebe a vše se dozvíte!
základní školy
Ukázky

Otestuj si znalosti – Vlastivěda pro 4. třídu

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 111 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>