Nejprodávanější e-knihy - únor 2024

Třešně v rumu
(1x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit? Pak se seznamte s dědou Evženem, kterého vzala na dovolenou na Kubu jeho třicetiletá vnučka.
Ukázky

Třešně v rumu

237 Kč
Varování

Jarka Kohoutová a Karolína Mapalová, matka a dcera, obě přišly o manžela a obě jsou nuceny se vyrovnat se životem po smrti blízkého člověka.

Ukázky

Varování

278 Kč
Věk kapitalismu dohledu
(1x)

V období klasického kapitalismu firmy nacházely inovativní způsoby, jak ze zdrojů vyrobit produkt, který lze následně přinést na trh a tam ho prodat. S nastolením obchodního modelu největších technologických společností však přichází změna.

Ukázky

Věk kapitalismu dohledu

498 Kč
Velké proměny
(1x)
Demografie, zemědělství, energie a hospodářství – to jsou čtyři „velké civilizační přechody“, jež zcela proměnily náš způsob života. Ačkoli jimi mnoho společností prošlo, na Zemi stále žijí stovky milionů lidí, kteří jsou tímto vývojem nedotčeni.
Ukázky

Velké proměny

349 Kč
Vietnam 1945 - 1975
(1x)
Kompletně zpracovaná kronika jednoho z nejtragičtějších konfliktů dvacátého století.
Ukázky

Vietnam 1945 - 1975

549 Kč
Vlak do Samarkandu
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomor Povolzhye. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
Ukázky

Vlak do Samarkandu

397 Kč
Vlhošť
Vlhošť je rozložitá znělcová hora na rozhraní pískovcových roklí Kokořínska a sopečné krajiny Českého středohoří. V jeho stínu vznikala pravěká sídliště, zemědělská centra a města, budovaly se tu středověké hrady a zakládaly soustavy rybníků.
Ukázky

Vlhošť

299 Kč
Vražda ve Večernici
(2x)
Susan Ryelandová dala sbohem Londýnu i práci redaktorky a vede se svým přítelem útulný hotýlek na idylickém řeckém ostrově. Má tedy všechno, co si jen může přát – nebo snad ne? Inu, ne tak docela.
Ukázky

Vražda ve Večernici

398 Kč
Všichni krásní koně
(2x)
Román Všichni krásní koně je prvním dílem tzv. „Hraniční trilogie“ a lze jej směle označit za jeden z vrcholů McCarthyho díla; autor za něj v roce 1993 prestižní National Book Award i National Book Critics Circle Award.
Ukázky

Všichni krásní koně

298 Kč
Vývrat
(4x)

Příběh inspirovaný skutečnými případy a policejními postupy řeší otázky vyšetřovacích metod, viny a paměti, především jde však o mistrovsky napsanou napínavou detektivku.

Ukázky

Vývrat

298 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100