Nejprodávanější tituly - únor 2024
svět

Japonsko - 20%
Přehled zajímavých míst: hora Fudži, chrámy a svatyně v Tokiu, Kjótu a Ósace. Tipy na volnočasové aktivity: zajděte do tradičního japonského divadla, relaxujte v lázních onsen, užijte si v karaoke baru.
svět
Ukázky

Japonsko

179 Kč
143 Kč
Hory a kopce opředené tajemstvím - 11%
Tato kniha není jen průvodce na cestě k záhadným místům minulosti, ale především čtení plné informací i inspirací pro výletní trasy.
svět

Hory a kopce opředené tajemstvím

251 Kč
223 Kč
Hudba Ostrova - 20%
Kniha Juraja Kušnierika Hudba Ostrova je veľkým vyznaním lásky – k Islandu, k jeho ľuďom a jeho muzike. Sčasti cestopis, sčasti osobný denník, sčasti hudobné dejiny.
svět
Ukázky

Hudba Ostrova

199 Kč
159 Kč
Ostrovy krásy, lásky a lidojedů - 20%
Vyprávění o krásách a tajích Tahiti, Samoy, Nového Zélandu, Markéz či Velikonočního ostrova přináší nejen brilantní Stinglovy postřehy, upevněné odbornou erudicí etnologa, ale i zcela nové pasáže věnované dalšímu polynéskému fenoménu: lidojedství.
svět
Ukázky

Ostrovy krásy, lásky a lidojedů

199 Kč
159 Kč
Rokytka - putování k pramenům - 11%
Kniha v šestnácti kapitolách seznamuje s tokem Rokytky a krajinou kolem ní. Hradilova kniha probouzí vědomí vzájemnosti nás lidí s řekou. Poukazuje na to, jak řeka krajinu oživuje a jak tím zároveň formuje charakter života lidí.
svět

Rokytka - putování k pramenům

261 Kč
232 Kč
Na břehu Malše a Nigeru - 11%
Pravdivé, veselé i zajímavé příhody ze zákulisí, které se přihodily před půlstoletím na břehu Malše v jedné rozhlasové stanici i na břehu Nigeru v Radiu Mali.
svět

Na břehu Malše a Nigeru

113 Kč
101 Kč
Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky
Kniha přibližuje českému čtenáři život a dílo pátera Samuela Fritze, jednoho z nejváženějších misionářů v dějinách koloniální Ameriky.
svět

Samuel Fritz - České stopy na březích Amazonky

89 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 97 položek
<< < 1 .. 8 9 10