Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
humor

Taková normální rodinka - 20%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální. Babička píše detektivky, které nikdo nikdy nevydal, její dcera Cilka neustále zpívá, manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám a myšičkám.
humor
Ukázky

Taková normální rodinka

189 Kč
151 Kč
Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) - 20%
Tři dobří přátelé obklopeni tabákovým dýmem si vzájemně začnou stěžovat na neduhy, které je poslední dobou pronásledují. Po zralé úvaze dojdou k závěru, že jediné, co jim může zachránit psychické i fyzické zdraví, je společná dovolená. A tak se rozhodnou vyrazit i se psem Montmorencym na řeku.
humor
Ukázky

Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)

189 Kč
151 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 20%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
humor
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
136 Kč
Židovské anekdoty - 20%
Nové vydání Židovských anekdot v grafickém zpracování Lukáše Urbánka a Jakuba Kašeho vychází z publikace Nakladatelství Kruh z roku 1967. Původně tyto anekdoty vycházely v humoristickém časopise Dobrý den.
humor
Ukázky

Židovské anekdoty

149 Kč
119 Kč
Falešný sňatek - 20%
Zdá se, že Eminy velkolepé plány se začínají konečně rýsovat, ovšem ani tentokrát to není tak jednoduché, jak si představovala. Opět se zamotává do absurdních situací a ohrožuje svou finančně zajištěnou budoucnost. Navzdory tomu se však dočkává velkého stěhování na panství Svíčkových.
humor
Ukázky

Falešný sňatek

170 Kč
136 Kč
Mýty - 20%
(2x)
Nikdo neumí milovat a nenávidět, toužit a podvádět tak odvážně a rafinovaně jako řečtí bohové a bohyně. Jsou jako my, ale jejich činy a dobrodružství jsou vepsány do nebeské klenby nad našimi hlavami.
humor
Ukázky

Mýty

280 Kč
224 Kč
O dětech - 20%
Kdo by neznal slavné ilustrace k Mikulášovým patáliím? Francouzský kreslíř Jean-Jacques Sempé není ale autorem pouze těchto ilustrací. Jeho dílo je mnohovrstevné a jeho nejrozsáhlejší část tvoří vtipy a karikatury.
humor
Ukázky

O dětech

139 Kč
111 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
humor
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Poprask v sýrové uličce - 20%
(8x)
Robert Fulghum tak, jak ho známe a máme rádi. Je čím dál starší, moudřejší, ale smysl pro humor ani v nejmenším neztrácí.
humor
Ukázky

Poprask v sýrové uličce

168 Kč
134 Kč
Pravda o mém muži - 20%
(1x)
Příběh pro ty, kteří chtějí milovat hodně a dlouho. „Je to příběh mého manželství. A začala jsem ho psát, když jsem byla nejvíc smutná, abych si vybavila, jak jsem byla veselá.
humor
Ukázky

Pravda o mém muži

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 113 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>