Nejprodávanější e-knihy - únor 2024
romány

Za italským snem
Lucia tvrdě pracuje jako právnička ve Walesu a usiluje o povýšení, které si nepochybně zaslouží. Nakonec si však dopřeje odpočinek v domě svých prarodičů v jižní Itálii...
romány
Ukázky

Za italským snem

239 Kč
Návrat - 20%
Trevor po dědečkovi zdědí chatu a zjišťuje, že ho to táhne do míst, kde prožil dětství. Vrátí se, protože chce vést jednoduchý život, ale ve skutečnosti to zas tak jednoduché není. Je tu například Callie, rozmrzelá místní teenagerka, která o smrti Trevorova dědečka ví zjevně víc, než by měla.
romány
Ukázky

Návrat

249 Kč
199 Kč
Nelituju ničeho - 20%
(2x)

Od bestsellerové autorky knih Bez naděje a Námi to končí Morgan si nepřeje nic jiného, než aby její šestnáctiletá dcera Clara neopakovala tytéž chyby, kterých se v mládí dopustila ona sama. Vdávala se příliš mladá a otěhotněla velmi brzy.

romány
Ukázky

Nelituju ničeho

239 Kč
191 Kč
Není to moje dcera - 20%
(2x)
Milly celý život snila o tom, že bude maminkou. Sama je adoptovaná, takže vždycky toužila po důvěrném poutu se svým vlastním dítětem. Proto když se s manželem Mattem dozví, že nemohou mít děti, zhroutí se jí svět.
romány
Ukázky

Není to moje dcera

209 Kč
167 Kč
Pokání - 20%
(2x)
Je to jen svědomí, co nutí člověka stále znovu a znovu zpytovat duši, anebo existuje cosi mnohem hlubšího, kam obyčejný smrtelník nedosáhne, ale o čem jen tuší, že číhá vyrazit každým okamžikem do útoku? Ve svém doposud posledním románu Pokání dovedl Ian McEwan tuto myšlenku k dokonalosti.
romány
Ukázky

Pokání

279 Kč
223 Kč
Poslední knihkupectví - 20%
(5x)
Grace Bennettová přichází v srpnu 1939 do Londýna a sní o novém začátku. Skončí ale jako pomocnice v malém zaprášeném knihkupectví. A to je problém – obchodu sice rozumí, jenže na čtení zatím nikdy neměla čas.
romány
Ukázky

Poslední knihkupectví

297 Kč
238 Kč
Příští rok v tento den - 20%
(1x)
Minnie ví dvě věci: že její narozeniny na Nový rok trvale provází neštěstí, a že za to všechno může Quinn Hamilton, muž, kterého nikdy nepotkala. Minnie a Quinn se před třiceti lety narodili ve stejný den – prvního ledna –, ve stejné nemocnici.
romány
Ukázky

Příští rok v tento den

249 Kč
199 Kč
Rudá špionka - 20%

Co všechno je člověk ochoten udělat pro to, aby se zvednul ze dna? Válka a revoluce rozmetaly svět, ve kterém Naďa, dcera ruských aristokratů, dosud žila. Rodina přišla o veškerý majetek i občanská práva. Ve snaze zajistit si pohodlný život se provdá za horlivého bolševika a další vypočítavý čin následuje.

romány
Ukázky

Rudá špionka

249 Kč
199 Kč
Sběratelka sirotků - 20%
(4x)
Zatímco svět oslavuje konec Velké války, blíží se další hrozba – španělská chřipka. Nová hrůza dolehne i na Filadelfii, kde žije třináctiletá německá imigrantka Pia, jejíž otec narukoval do americké armády, ale stále se ještě nevrátil domů.
romány
Ukázky

Sběratelka sirotků

249 Kč
199 Kč
Staneš se mou další ženou - 20%
Rozvedená Nadia si užívá nabytou svobodu. Do života jí ale vstoupí Karim, zbožný muslim, který se do ní zamiluje a chce si ji vzít. To, že má už manželku a děti, zamilovaná Nadia neřeší.
romány
Ukázky

Staneš se mou další ženou

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 142 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 > >>