Nejprodávanější Kniha - únor 2024
humor

Zelňačka
Humorná kniha o setkání dvou podivínských bláznivých ochmelků s technicky vyspělým a suchopárným "ufonem" Hmotou.
humor

Zelňačka

223 Kč
Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
Špeky
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
Další příběhy nečekaných konců
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
humor

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
Svobodnej národ
(1x)
Další příběh ze Zeměplochy - nejoblíbenější série žánru fantasy. Devítiletá Tonička Bolníčková si myslí, že její babička byla čarodějkou, ale babička je mrtvá a když se teď začnou dít podivné věci, musí si Tonička poradit sama ...
humor

Svobodnej národ

223 Kč
Nepropadejte panice!
(2x)
Známý autor comicsů a sci-fi nás provází mnohotvářným působením Stopařova průvodce Galaxií na Zemi. Sleduje proměny pětisvazkové trilogie v rozhlasový seriál, knihy, televizní seriál, divadelní hru, film, počítačovou hru a ručníky.
humor

Nepropadejte panice!

179 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 128 položek
<< < 1 .. 11 12 13